Review Pengisar Makanan Bayi Magic Baby Bullet

Assalamualaikum.. korang pernah dengar pasal baby bullet tak? Ia adalah mesin pengisar makanan bayi yang sesuai digunakan untuk membuat puri.

Selain puri, bubur nasi pun boleh dikisar dengan mudah, tak perlu nak guna penapis teh dan sudu untuk jadikan bubur nasi lebih hancur.

Fiza dah buat survey dengan member2 opis pasal baby bullet nie dan berbaloi kalau beli. Bagi mama yang bekerja, memang ia cepat dah mudah untuk digunakan.

Mujur ada di Lazada. Malaysia. Harga RM 104.00 dapat kupon diskaun 20%.. waranti 6 bulan. Okay sangat dah tu.

Baby Bullet selamat sampai, 2 hari order jer.






 

beg sejuk beku pun ada.

Untuk keterangan lanjut korang boleh rujuk : 

Website : Baby Bullet
FB : Baby Bullet


Lepas nie boleh la bereksperimen dengan sayur2an dan buah2an. rasanya kalau buat jus untuk diri sendiri pun boleh jugak kot.. Wassalam.

Post a comment

5 Comments

  1. Untung beli ni..boleh guna untuk anak ke 2 dan seterusnya...Jimat masa untuk ibu2 yang bekerja..

    ReplyDelete
  2. kita rasa mcm nk beli baby bullet ni. senang kan. nak blend. ni kita guna blend shake n take tu. kebetulan ade kt rumah hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini fiza... memang best kalau ada baby bullet untuk mama -mama yang berkerjaya sebab ia sangat menjimatkan masa...

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya baby. mcm2 benda boleh kisar

    ReplyDelete
  5. lebih mudah dan cepat la lepas ni bagi bby makan. hehe

    ReplyDelete