Nescafe Rose Latte Edisi Terhad

Assalamualaikum. Hajat tercapai bila hari-hari dengar radio mengenai iklan Nescafe Rose Latte Edisi Terhad. Setakat ini kalau korang teringin nak minum, korang boleh cari di 7e. Harganya RM 2.50. 

Minuman Kopi Susu perisa Ros
Rasa dia macam mana? Rasa kopi susu yang lembut sahaja dan tidak pahit. Ada la sikit bau ros tapi tidaklah kuat sangat. Segar bila kena kopi pagi-pagi sebelum bekerja.


Cubalah rasa memang sedap. 

Wassalam.

Post a comment

5 Comments

  1. dah cari tp xjumpa lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. cantiknya tin hahahhaa nak beli tapi malas nakpi 7e

    ReplyDelete
  3. Ada baca review kat twitter katanya rasa dia macam pelik.Tak berani la nak cuba..Ni ada jugak review kata sedap.Boleh la nak try nanti.

    ReplyDelete