Fridge Magnet Bergambar

Ngk jam.. laaa.. dah waktu lunch rupenye.. so..slmt tgh hari sume.. sblm nk kuar mkn nie fiza nk update blog skit.. pagi2 td pas abeh meeting pagi.. ader suprise kt atas meja opis.. Kak Ena hadiahkan FM dlm sampul.. time kasih kak ena.. 
Kat FM tertulis BFF Forever.. x sangke ly dpt title tu..in sya allah kita akan berkawan smpai bila2.. Kak Ena nie boleh dikatekan dah lamer dlm dunia blogger.. Fiza terjebak secara serius dlm dunia blogger nie pun lps selalu bc kisah2 hidup kak ena dlm blog.. rs seronok bila ada blog sendri..
Dari situ la fiza mula nk buat blog peribadi sbb sblm nie fiza just men blog tuk suke2..
Walaupun kami satu opis, fiza betul2 mengenali kak ena dr blog.. cm pelik kan.. tp itulah kenyataan.. Mcm tu la jugak fiza mula kenal dgn blogger2 len..
FM ader gambar kami bertiga..
Kak As, Kak Ena, Fiza

Post a comment

8 Comments

  1. blog lebih banyak mencerita kan tentang seseorang sebab perasaan yang di tulis dgn perasaan yang di ucap kan seniri tu agak berbeza. ^_6

    ReplyDelete
  2. bestnya semoga persahabatan akk smpai bila bila :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. bestnya dapat fm gambar kawan rapat. hehehe saya pun suka buat fm gambar sendiri, biasanya lepas balik bercuti dengan suami kita p tempah fm :)

    ReplyDelete
  4. bestnye..sapa sangka..dari dunia blog, jadi bestfriend kan :)

    ReplyDelete
  5. owhhh =) bru tahu cmne..lpas ni kamching la 2..smoga pershabatan berkekalan..

    ReplyDelete
  6. comel FM.. semoga persahabatan di antara kalian semua berkekalan.. :D

    ReplyDelete
  7. cantik FM tu..semoga persahabatn akan kekal selamanya...=)

    ReplyDelete