Jamuan Hari Raya 2013

Assalamualaikum.. slmt berhujung mggu dan aper aktiviti korg hari nie? Fiza nk update skit pasal jamuan hari raya opis pada jumaat lepas.. mcm biase la menu hari raya.. ader nasi himpit, masak lodeh, ayam masak merah, spageti pun ader.. cume bos fiza xde sbb masih kat rumah MC sedang berehat lagi..
jom bergmbar sblm makan..

senyum lebar org yg kt belakang tu.. 

juadah yg ader

Siti, fiza, hanis 

fiza, kak ena, kak as

Post a comment

15 Comments

  1. meriahnya sambutan hari raya.. :D

    ReplyDelete
  2. waaa bestnya ada jamuan raya lagi . .
    Selamat hari raya :)
    yang last tuu memang pakat pakai baju warna grey ea ?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik fiza ni tau...
    mama tak larat nak datang jemputan open house hari ni, pening.... terlebih makan kot malam tadi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama nie puji lebih pule...hihi..time kasih..smpai pening yer..tlebih lemang kot..

      Delete
  4. perghhh.. sedap.. org luar xleh join ker? hehehe

    ReplyDelete
  5. wah...makan lagi....
    memang perut lah perut cam nie...hihihi

    ReplyDelete
  6. jamuan raya mesty ada kan hehe
    best masa raya ialah makan :D

    ReplyDelete
  7. mmmm bes nya sambut hari raya kat opis ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. best bile mkn ramai2 kn..pastu bergambr.. >.<

      Delete
  8. mggu nie dept mana nak buat mkn2 laks :)

    ReplyDelete
  9. he3..mood raya lagi rupanya =)

    ReplyDelete
  10. cantik baju fiza tu..ada riben lgi..=)

    ReplyDelete