Oat Krunch buat sahur sempurna dan kekal bertenaga sepanjang Ramadhan

Assalamualaikum. Alhamdulillah sepanjang bulan Ramadhan ini tidak tertinggal lagi bangun sahur. Bersahur digalakkan bagi mereka yang berpuasa kerana ia adalah sunnah. Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Bersahurlah, kerana sesungguhnya pada sahur (makanan) itu ada keberkatan.” (Hadis Riwayat Bukhari dan Muslim).

Bersahur membantu menguatkan tubuh badan serta memberi tenaga pada siang hari di samping aktiviti yang perlu dilaksana pada masa berkenaan. Jadi untuk lebih senang sediakan sahur adalah dengan menyediakan Oat Krunch daripada Munchy's. Review Oat Krunch khas untuk pembaca.


Oat Krunch buat sahur sempurna dan kekal bertenaga sepanjang Ramadhan | Sahur sempurna Ramadhan bertenaga. Mesti ramai yang tahu khasiat oat kan. Ia adalah makanan yang kaya nutrisi kerana ia antara bijirin yang tinggi protein, serat dan mineral-mineral penting. 

Oleh sebab itu, Munchy's sangat memahami keperluan umat Islam dalam mengerjakan ibadah puasa dengan memperkenalkan Oat Krunch Sahur. Jom ikut Fiza unboxing apa dalam kotak kombo sahur sempurna Munchy's Oat Krunch.

Kotak kombo sahur

Dalam ada oat krunch, oat krunch breakfast dan susu dutch lady

Oat krunch sedap ditambah dengan dark chocolate

Susu full cream lengkapkan sahur 

oat krunch dengan cranberry

Sahur yang simple tapi mengenyangkan

Rasa dark chocolate buatkan biskut ini sedap


Terima kasih Munchy's kerana menyediakan kombo sahur sempurna yang sihat, lazat dan berkhasiat ini. Ia sememangnya menyempurnakan ibadah puasa Fiza dan keluarga dalam bulan Ramadhan ini. 

#munchys #oatkrunchsahur @munchys.my 

Post a Comment

5 Comments

  1. Cantiknya kotak dia.. biskut fav dni masa pregnant ni. Suka sangat

    ReplyDelete
  2. makan mcm tu pun sedap ...

    ReplyDelete
  3. Sahur sempurna dgn oat krunch . Menyelerakan & kekal bertenaga

    ReplyDelete
  4. fav fatin yg cookies coklat tu. sedap sngt!

    ReplyDelete
  5. Ena pon tak boleh kalau tak sahur. Janji alas perut. Hehe. Boleh cuba ni. Kdg xlalu nasi

    ReplyDelete