AMBROSIAL Minuman yogurt Greek Style halal dan sedap

Assalamualaikum. Bulan Ramadhan mesti nak cari minuman yang berkhasiat untuk berbuka puasa disamping melegakan dahaga setelah sepanjang hari berpuasa. AMBROSIAL adalah minuman yogurt Greek Style yang mana ia merupakan yogurt tinggi protein dan sangat berkhasiat. 


AMBROSIAL Minuman yogurt Greek Style halal dan sedap | Berbeza dengan minuman yogurt yang berada di pasaran, yogurt AMBROSIAL mempunyai tekstur minuman yang sangat pekat dan sedap. Kalau korang selalu makan yogurt dalam bekas, macam itulah rasanya. 


Antara produk Ambrosial yang telah Fiza cuba antara mengandungi 6 perisa campuran iaitu: 


  • Ambrosial Premium Original
  • Ambrosial Mango Passion
  • Ambrosial Original
  • Ambrosial Blueberry
  • Ambrosial Strawberry
  • Ambrosial Peach Oat
Kebaikan yang terkandung antaranya ialah :

  • Membantu meningkatkan sistem ketahanan badan untuk membantu menjaga kesihatan. 
  • Kaya dengan protein
  • Sedap dan sihat
  • Membantu mencegah cirit-birit dan membantu merawat sembelit kronik 

AMBROSIAL Minuman yogurt Greek Style juga HALAL dan selamat untuk diminum. Jadi bolehlah minum tanpa rasa ragu. 

Halal dan selamat untuk diminum
Ambrosial Premium Original
Ambrosial Mango Passion
Ambrosial Original
Ambrosial Blueberry
Ambrosial Strawberry
Ambrosial Peach Oat
Ambassador artis name: Dilraba 迪麗熱巴
Ada gaya macam Dilraba tak? 

Ermmm.. sedapnya
Cara penyimpanan pun mudah, ia boleh disimpan pada suhu bilik, kalau nak rasa lebih sedap, boleh masukkan dalam peti sejuk. Minuman yogurt AMBROSIAL boleh dibeli secara online dan diedarkan oleh Foodict Maker Sdn Bhd. Untuk pembelian dan info lanjut, layari laman sosial di bawah.


Post a comment

8 Comments

  1. Nampak sedap. 👍

    Jemput join contest

    https://ejulz.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html?m=1

    ReplyDelete
  2. sedapppp. i love yogurt!

    ReplyDelete
  3. eh eh botol dia yang tinggi tu comel la..

    ReplyDelete
  4. Selalu makan Greek Yogurt je tak pernah try plak yg dah jd minuman... Nnt nak try order laa

    ReplyDelete
  5. Berapa harga seunit tu fiza.
    Cantik pulak tengok packing dia tu haa..

    ReplyDelete
  6. Lama xminum yogurt.. Tgok yg brand ni mcm best je plus halal pulak tu

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap. Boleh cuba minum yogurt ambrosial ni.

    ReplyDelete
  8. Oh yummsss i cant wait to try this new yogurt too.

    ReplyDelete