Salted Caramel McFlurry rasa dia masin!!!

Assalamualaikum. Dua hari nie memang rasa tak sihat. Sakit tekak dan hidung tersumbat. Kalau begini simptomnya memang nak dapat batuk serta selsema la jawabnya. Makan apa pun rasa tak sedap.

Jadinya nak sedapkan tekak Fiza pun drive thru pergi Mekdi. Tak nak makan, nak ais krim dengan medium fries jer.


Salted Caramel McFlurry rasa dia masin!!! | Ada ais krim baru la.. memang menjerit dalam hati jer. Salted Caramel McFlurry.. ermmm.. salted tu asin (search kat google translate), caramel tu manis.. wajib cuba nie, kalau nak tahu macam mana rasanya. Yang ada diabetes harap sabar & beringat ya.


Bila rasa, not bad tapi jujur tak boleh nak masuk tekak la. Rasanya Fiza masih setia dengan Oreo Mcflurry. Ada rasa masin dan manis. Mungkin sebab sakit tekak kot yang buat Fiza rasa ais krim nie tak sedap.

Bagi yang nak mencuba silakan. Selera lain-lain. Mungkin bagi korang ianya sedap (ibusyurga).

Wassalam.

Post a comment

4 Comments

  1. Juju pun suka oreo lagi...nikmat!

    ReplyDelete
  2. Alaaaa baru nak try. Haha tapi boleh jugak la try. Klau tak boleh masuk tekak jugak kita memang team #Oreo Mcflurry lah jawabnya haha

    ReplyDelete
  3. boleh la try nanti..tp selalunya kalo flavor lain, susah jugak nak kena ngan tekak.. kalo coklat, semuanya sedap..hehe

    ReplyDelete
  4. Fuh, ada juga menu aiskrim masin yer. Nasib Fiza beritahu

    ReplyDelete