Goodies Bag Didi and Friends Konsert 2019

Assalamualaikum. Sewaktu kami sekeluarga pergi ke Konsert Hora Horey Live Didi and Friends 2019 baru-baru ini di kotaraya kl, pihak penganjur ada goodies bagi mereka berikan bergantung kepada jumlah tiket yang dibeli. Maknanya kami balik tidaklah dengan tangan kosong. 

Nak tahu apa yang ada dalam goodies bag tersebut. Meh ikut Fiza selongkar apa yang ada.


Wristband untuk masuk menyaksikan konsert
Vitamin Champs untuk anak anak, 2 bungkus anak dah makan, ini yang tinggal
Glow in the dark stick, mereka bagi digunakan masa dalam konsert,
 ada lagu yang mereka minta untuk gunakan stick ini. 
Buku mewarna
Pamphlet info mengenai zoo
Kupon Steam Experiential Project, hilang satu tak tahu ke mana
Gelang getah 
Kalau tak diselamatkan awal-awal semuanya hilang kat bebudak berdua tu.
Inilah barang-barang yang ada dalam Goodies Bag Didi and Friends sempena Konsert Hora Horey Live Didi and Friends 2019 yang telah kami hadiri di kl. Bagi yang tak bawa anak-anak korang lagi, mungkin tahun depan ada lagi konsert sebegini. 

Rugi tau kalau tak bawa anak-anak, bukan dorang je enjoy, kita yang mak bapak pun rasa enjoy dan seronok. In syaa Allah, kalau tahun depan mereka anjurkan lagi, Fiza nak bawa anak-anak lagi. Review konsert korang boleh cari kat blog post yang lepas yer.

Wassalam.  

Post a comment

0 Comments