Red Paris dari Blossom Box Store Online

Assalamualaikum dan salam Jumaat blogger2 semua.. 
bila hari jumaat semangat nak pegi tpt kje tu lain skit sbb esok cuti.. hehe..
 ke korang pun rase apa yang Fiza rase.. kan...
Pagi nie Fiza sempat servey baju dan skirt kat Blossom Box Store.. 
sape tak gila tengok baju, crop top, skirt twist and wear BBS nie.. 
kalau boleh semua nak beli.. mmg cun kot design nye.. 
Kebetulan rezeki hari nie.. 
design Red Paris baru masuk.. 
seronok tak terkira rasenye.. terus masuk cart.. 
tak nak tunggu2 dah.. lambat mmg out of stock.. 
Fiza beli crop top dan T&W skirt red paris.. 
Dah mengidam lama sangat.. cume tudung dia je tak sempat nak beli..
 nak ke butik memang tak mampu la dengan baby Thaqif.. 
nak beratur lagi kat butik tu..


Harap minggu depan sampai la.. tak sabarnye nak pakai.. huhu..
Sekarang nie mmg banyak Fiza shopping online jer.. senang dan cepat.. jimat minyak..
tak perlu nak bersesak-sesak..
tapi perkara yg perlu kita ingat, beli dengan tempat yang sah, kenalpasti dulu peniagaan..
semua tu untuk elak penipuan..
Wassalam..

Post a comment

2 Comments

  1. serius lawa the collection... suka suka

    ReplyDelete
  2. wahhh... CF baru ada 1 je skirt twist tu. cantik dan menarik bila sedondon dgn tudung. hihi

    ReplyDelete