Buah hatiku Thaqif

Assalamualaikum..
malam nie rase mcm nak update blog pulak.. kebetulan baby pun dah tido..
Seperti yg dijanji, Fiza upload gambar baby Thaqif untuk korang semua..
Umur Baby Thaqif dan 2 bulan 3 hari pada hari ini.. 
Buah hatiku 
Muhammad Thaqif Khalaf
p/s: Fiza mintak maaf sgt buat masa skrg sbb tak sempat nak BW.. Fiza jugak nak ucapkan banyak2 terima kasih pada korang semua yg sudi singgah blog Fiza lagi.. In Syaa Allah, ada masa nnt Fiza akan buat kunjungan balas.. 

Post a comment

5 Comments