FIFA 2014 Spain kalah

Assalamualaikum.. berkecai la harap nak tengok Spain masuk final untuk FIFA 2014 nie.. memang 4 tahun la Fiza akan simpan jersi yang ada nie.. huhu.. Tinggal satu lagi harapan.. Jepun..
tak tahu la nasib dorang pula macam mana..
wuaaaaaa....
itu jer untuk hari nie...
bawa bekal hari nasi hari nie
lauk ikan tongkol dan sayur.. letak budu sikit.. 
>_<

Post a comment

20 Comments

  1. spain boleh bungkus baju dah...

    ReplyDelete
  2. Wah minat boleh rupanya Fiza ni. Hihihi. Bertabahlah ye. :P

    ReplyDelete
  3. miza pun sokong jepun gak la,hee
    jagan sedih kak fiza..

    ReplyDelete
  4. hehe penyokong Spain ramai yg kuciwa...

    ReplyDelete
  5. Wawawawawawa....Spain kalah huhuhuu Sodihhhhhh

    ReplyDelete
  6. tengok bola ke? hahaha.. sokong brazil dah laa.. HAHAHA

    ReplyDelete
  7. ramai yang kecewa bila spain kalah..heheh..takpe...boleh pilih yang lain pulak...hehe

    ReplyDelete
  8. Kak fiza minat eh ...dik an tak layan pun...tp kalau sapa menang itu Dik An sokong huhu :D

    ReplyDelete
  9. akak tak minat tengok bola..dah pernah try layan tapi tetap jugak tak minat..huhuhu

    ReplyDelete
  10. salam. oo kalah eh? takda rezeki..

    ReplyDelete
  11. Alolo..takmo frust tau k.fiza. Hehe.

    ReplyDelete
  12. tabahkan hati saya tau ianya sungguh sPAIN bila kena balik awal. dorg masi ada peluang kedua jika belanda and chile menarik diri dari world cup... hehehee... peace

    ReplyDelete
  13. Tak dapat tengok satu match pun lagi. Game tu rasanya masa saya tengah kerja >.<

    ReplyDelete
  14. Ramai yang frust ya..Spain balik awal..he..he. Tak ada rezekikan Fiza..Nak buat camne..

    ReplyDelete
  15. Ramai kcewa bila Spain kalah.. pelik kan spain bleh kalah. awla2 plawanan lak tuu.. Zara xfollow sgt pkembngn bola tp dgr jugak dr kkecewaan suami.. hahaha.. =D

    ReplyDelete
  16. jgn sedih2 fiza.. tunggu euro cup pulak

    ReplyDelete