Pizza Hut Citarasa Ramadan

 Assalamualaikum..  Fiza buka entry blog pagi nie dengan makanan pula.. Semalam rezeki Fiza bila Kak As akak opis belanja makan pizza baru nie.. sedap..  
Pizza baru sempena bulan Ramadhan.
Citarasa Ramadan
Asiana Pizza
Isi ayam tandori dan pizza nie pedas
kene dengan selera Fiza
Asiana Platter.. 
yang nie paling sedap sebagai pembuka selera
Makan satu keping pun dah kenyang.. kami tapau, petang baru makan semula.. Balik rumah masak untuk Mr. Hubby jer sebab perut still penuh makan pizza.. 
Terima kasih Kak As belanja makan.. Moga murah rezeki hendaknye..
>_<

Post a comment

16 Comments

  1. Telan air liur saya kak bila baca entri ni

    ReplyDelete
  2. untuk take away ada ke?kt kl ni pizza kalau bulan pose memanjang penuh

    ReplyDelete
  3. nampak menarik..macam sedap ni..

    ReplyDelete
  4. Tengok pun dah sedap... boleh ajak tuan suami laa bulan puasa ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. Salam Fiza ..
    yang yg baru erk...
    Asiana Platter tu mcm mnggoda jew..

    ReplyDelete
  6. Lama tak pekene pizza. Huhu. Dah keluar yg baru eh? Kene beli nih..eceh!

    ReplyDelete
  7. nsb baik tgk sblm puasa..kehkeh..kalau tak menangis je...sedap nmpk..:D

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap jer nak cuba jugak la nnt ..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum..

    sedap nyer makan pizza . Terliuh kekawan..hehhee

    mselim3

    ReplyDelete
  10. gila arr..sedapnya kak fiza :D
    miza tak merasa lagi...hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnya fiza.. tak dpt nk cuba lg ni. slmt berpuasa. singgah sini klik nuff

    ReplyDelete
  12. sejak ada baby nie,memng tak dapat la nak masuk pizza...rindunya nak mkan pizza

    ReplyDelete
  13. Sedapnyaaa pizza.. Dh lma x mkn.. Nti nk cuba la ajk suami ke pizza hut..

    ReplyDelete