Cash out 8share untuk kali kedua

Assalamualaikum.. 
Alhamdullillah, cash out kedua 8share dah dapat hari ini.. proses pun hanya seminggu jer.. duit terus di bank in kan hari ini.. 

Bagi mereka yang tak pernah join lagi boleh klik link nie 8share.. mana tahu rezeki korang lebih banyak daripada Fiza.. senang dan mudah, hanya sharekan sahaja iklan mereka di laman sosial seperti FB, Google + dan twitter.. 
In Syaa Allah akan ada rezekinya...
Daftar di sini 8share..
entry : Cash out 8share - kali pertama

Post a comment

23 Comments

  1. Wah bestnyer... Tahniah yer Fiza :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah , tahniah Fiza. ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. rezeki.. =D tahniah dear !

    ReplyDelete
  4. Tahniah, nnti leh la belanje kite kek aiskrim :D hihi.. Rezeki murah tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki hehe :)

    ReplyDelete
  6. Congrats Kak Fiza,moga terus dimurahkan rezeki ye :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, rezeki... Tahniah, Fiza :)

    ReplyDelete
  8. tahniah fiza..sy pown mmg tgah mncri side income..elok sgt dgn entry awk ni..so sy akan cba laa..heheh..maseh fiza :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...tahniah sis!=)

    ReplyDelete
  10. blh belanjer ice cream kat k.ena nnti =)

    ReplyDelete
  11. salam. alhamdulillah. tahniah sis :)

    ReplyDelete
  12. wahh masyuk heehe..lya tak cukup lagi nak cashout utk yg ke2 kali nie..kumpul2 dulu :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...semoga dimurahkan rezeki lagi lepas ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Zumal tag Fiza kat sini k http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..Congrats Dear..

    ReplyDelete
  16. wah fiza. liya punya 8 share xnaik2 pon amaun hehhe .. alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah , murahnya rezeki sis fiza :) kita unya cash out yang pertama pun belum sebab buat bende separuh jalan , hahahah ini boleh menambahkan semangat ni .

    ReplyDelete