Oreo Fizzy Orange Limited Edition memang rasa pelik

Assalamualaikum. Biskut Oreo buat hal lagi geng. Bukan apa kali nie dengan rasa oren pula. Anak-anak Fiza memang layan sangat dengan Oreo. Thaqif hari-hari bekal pergi tadika nak bawa oreo coklat. Tak tahu la apa yang sedap tapi memang sedap pun. Haha.. entah apa yang Fiza tulis nie.


Oreo Fizzy Orange Limited Edition memang rasa pelik | Sedap ke Oreo Fizzy nie. Terus terang anak-anak Fiza tak berapa suka sebab dalam dia oren dan bukan coklat. Tapi Fiza memang suka dan tak muak langsung. Lepas tu ada rasa macam karbonat di hujung-hujung sebab tu Twist, Lick and Fizz...

Media kit dengan rambut oren


Oreo Fizzy

Susah nak cerita rasa dia, korang kena try sendiri. Kena cepat sebab limited edition kan, hari tu dah nampak kat mall jual Oreo Fizzy nie. 

Pek gini

Paket kecil

Topping oren

Twist, Lick and Fizz

Varian baharu Oreo, biskut digabungkan dengan krim berwarna oren dan topping rasa asem manis baharu yang unik dan sedap.

Oreo Fizzy Orange Limited Edition.. baik korang dapatkan cepat. Boleh juga beli kat shopee --> https://shp.ee/b5y7uax

#oreo #oreomalaysia #MakeEveryMomentPlayful #oreofizzy #TwistLickFizz #chocolatewithorangefilling #cookie #chocolateorange #chocolate #orange #bloggerMY #parentingblogger #kbba9 #fizaizawadotcom

Post a Comment

0 Comments