The Kut’sKitch Kek dan Roti Home Made | Penghantaran area Shah Alam/Sg. Buloh/Rawang

Assalamualaikum. Siapa suka minum petang dengan roti dan kek, kita geng. Bukan apa, kadang-kadang hari minggu nie, sambil lepak petang depan tv, selain daripada goreng cekodok, cucur, nak juga makan-makan manis. Nak buat sendiri ambil masa dan macam Fiza pula, ngaku tak pandai sangat sediakan roti dan kek nie. Makan pandai la.


The Kut’sKitch Kek dan Roti Home Made |  Penghantaran area Shah Alam/Sg. Buloh/Rawang | Sekarang nie kalau nak makan apa pun senang. Order je online. Kebetulan pula di Sg. Buloh nie ada pembuat kek dan roti Melayu dan juga rakan sepejabat. Sebagai support bisnes member, ini bukan kali pertama Fiza beli dengan The Kut’sKitch Kek Home Made. 

Sebelum nie pun pernah order homemade kimchi dan cinnamon rolls.  Sebabkan tak puas makan cinnamon rolls, husband minta order lagi. Fiza pula nak cuba premium butter cake dan anak2 suka brownies.

Penghantaran ke pintu rumah


Antara variasi roti dan kek


The Kut’sKitch Cinnamon rolls


The Kut’sKitch Brownies


The Kut’sKitch Premium Butter Cake

The Kut’sKitch menyediakan beberapa pilihan roti dan kek seperti:
  • Cinnamon roll
  • Premium butter cake
  • Brownies
  • Bread butter pudding
  • Kimchi malaysia

Sedap dan lembut, tak sedar makan dah tinggal separuh


Sesuai untuk minum pagi, petang dan dijadikan kek hari jadi


Tengok pun sedap kan


Rasa coklat dan memang puas hati


Order dibuka setiap hari kecuali hari Isnin


Adira pun pernah beli dan rasa


Kalau teringin nak makan kimchi, 
 The Kut’sKitch Kimchi memang terbaik


Dijamin sedap dan yang penting halal. Roti lembut, kek sedap dan paling rugi kalau korang tak cuba home made kimchi The Kut’sKitch.  Jadi untuk korang yang nak order, boleh klik link yang Fiza sediakan di bawah ini yer. Dorang cover area Shah Alam, Sg. Buloh dan Rawang. 

Instagram : @thekutskitch
Whatsapp : wa.link/0m5gmc

Wassalam. 

Post a comment

0 Comments