Beli barang runcit dan keperluan harian secara online di Loco Store

Assalamualaikum. Saranan stay at home memang kami sekeluarga 100% patuh kecuali keluar untuk pergi kerja. Tapi pergi kerja, terus balik rumah. Sampai rumah tiba-tiba teringat milo hampir habis. Keluar pergi supermarket atau kedai runcit? Jawapannya tak, sebab Fiza beli online je di Loco Store. Buka website, pilih-pilih masuk cart, dah settle. Senang kan.


Beli barang runcit dan keperluan harian secara online di Loco Store | Loco Store adalah supermarket-bakery-convenience yang menyediakan:

✅Ready-to-eat meal and beverages
✅Ready-to-cook meal prep items
✅Barangan runcit untuk kegunaan rumah dan peribadi

Mereka juga adalah perniagaan milik keluarga yang menyediakan bahan makanan, makanan dan produk siap makan untuk orang dewasa dan keluarga yang sibuk dengan kehidupan.



Pesan barangan runcit anda secara online di Loco Store


Membeli-belah dalam talian menghadkan hubungan kita dengan dunia luar dan mengurangkan risiko. Sebilangan besar syarikat ini juga melakukan penghantaran tanpa sentuhan. Ini membuat pembeli selamat. Dengan kata lain kita tidak perlu bersentuhan dengan orang asing, untuk mendapatkan bahan makanan.


Selain barang runcit, kek, roti dan bakeri pun ada


Brownies dari Loco Store



Duduk rumah, buka website dan beli je barang runcit dan peribadi kat Loco Store, dorang akan hantar sampai depan rumah. Jadi korang pun tak perlu nak sesak-sesak kat supermarket atau mall sebab segala barang runcit rumah dan peribadi ada di Loco Store.

Beli seberapa banyak pun mereka akan hantar 


Cara selamat membeli bahan keperluan harian tanpa perlu keluar rumah


Loco Store sangat memahami keadaan pembeli sekarang, dan mereka menyediakan perkhidmatan penghantaran sehingga depan pintu rumah. Untuk pembelian dan info lanjut,  layari https://loco.store/

#mylocostore #locostore #locostoremy #locostoremalaysia #ecommerce #readytoeat #readytocook #groceries

Post a comment

6 Comments

  1. Alamak .. Lepas baca entri ni terus nak godek² loco store .

    ReplyDelete
  2. wah! tak pernah lagi beli barang runcit online. takut kelaparan tunggu dia sampai

    ReplyDelete
  3. Mudah kn. Farah pun suka beli beg runcit online or delivery ni ...xpayah nk ssh2 keluar tmbh2 time PKP mcm skrg

    ReplyDelete
  4. Macam-macam produk locco ade ye..wah boleh terjah ni. Kek tu nampak sedap pulak

    ReplyDelete
  5. first time dengar loco store.. hehe nice jugak eh

    ReplyDelete