Mireina M1 Luminence Serum membantu mengembalikan keremajaan kulit

Assalamualaikum. Sekali lagi Fiza ingin membawa pembaca untuk mencuba Mireina M1 Luminence Serum dari Mireina Cosmetics. Mireina Cosmetics adalah syarikat kosmetik yang diasaskan oleh Aesthetic Medical Doctor.


Mireina M1 Luminence Serum membantu mengembalikan keremajaan kulit | Dengan Fungsi utama iaitu Whitening, Hydration and Rejuvenation, Mireina M1 Luminence Serum telah dirumuskan khas oleh doktor aesthetic mereka dengan menggunakan bahan utama dari Korea.



Serum ini mengandungi Emas 24K. Boleh nampak serpihan-serpihan emas dalam botol serum ini tau. Mireina M1 Luminence Serum telah dirumuskan khas oleh doktor aesthetic mereka dengan menggunakan bahan utama dari Korea.




Fungsi utama Mireina M1 Luminence Serum


  • Whitening
  • Hydration
  • Rejuvenation

Serum dari Mireina Cosmetics mengandungi : 

1. 9 ekstrak herba semulajadi iaitu :

  • Galactoarabinan
  • Paper mulberry root extract
  • Morus Alba Bark
  • Green tea extract
  • Centella Asiatica Extract
  • Tricholoma matsutake
  • Camellia Japonica Leaf extract
  • Bearberry 
  • Apple

2. 24k Emas

3. Asid Hyaluronic



Sapu emas kat muka? okay ke?

Okay sangat sebab M1 Luminence Serum 

✔️bebas pengawet
✔️diuji secara Dermatologically
✔️terbukti berkesan dalam masa hanya 6 minggu.
✔️turut berdaftar dengan National Pharmaceutical Regulatory Agency (NPRA)


Cara menggunakan Mireina M1 Luminence Serum

Mudah sahaja, Fiza hanya titiskan beberapa titik serum pada muka dan leher pada waktu waktu pagi selepas mandi dan waktu malam sebelum tidur. Urut muka sampai serum meresap ke dalam kulit wajah. 

Kesan pada kulit

Kulit wajah akan terasa lembab dan lembut serta merta.





Dapatkan Mireina M1 Luminence Serum sempena Promosi BUY 1 FREE 1 + FREE DELIVERY. Info lanjut sila layari maklumat seperti di bawah:


|Whitening, Hydration and Rejuvenation|

Post a comment

3 Comments

  1. Tak bahaya ke ada emas 24k tu wak? Kita ni sejenis old style punya orang, yang rare ni takut juga nak pakai..huhu

    ReplyDelete
  2. Sepertinya produk ini digunakan untul kulit lelaki bisa juga ya, kak ?.

    Jaman sekarang banyak juga lelaki lebih memperhatikan penampilan kulitnya.

    ReplyDelete
  3. Saya asyik tertanya je, bahaya tak emas dalam serum tu pada wajah? Banyak jugak skincare yang letak emas dalam produk mereka, tapi saya tak berani lagi nak cuba. Tapi memang nampak unik dan menarik sebab ada emas tu..

    ReplyDelete