Beli Baby Walker

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. Bulan lepas balik dari raya, kami pegi Jusco Rawang cari baby walker.. bukan nak suruh dia jalan dalam tu sebab kaki pun tak sampai nak cecah lagi, sebab nak bagi dia duduk.. Baby Thaqif memang dah tak nak baring, meniarap bila bosan lepas tu terus menangis.
Rambang mata dibuatnya sebab macam-macam jenis, design yang kiut2 dan harga pula berbeza-beza.. 
Baby Walker memang mahal sebab fungsi baby walker dah pelbagai, tak macam zaman kita dulu.. tapi nak buat macam mana, kene beli jugak sebab nanti memang nak guna..
Sempat ambil gambar gelagat Baby Thaqif memilih walker..
dah macam memilih nak beli kereta budak kecik nie.. semua dia nak rasa dengan mulut dia..
sabar jela.. 
tengok.. terus letak mulut kat stering 
test drive.. agak-agak nie ok tak mama? 
test rasa pulak.. aduyai Thaqif.. 
yang nie pun oke mama...
kalau oke suruh dedi bayar.. hehe.. 
mama berkenan yang nie.. tapi tak de lapik kaki 
kami ambil jenis nie.. lagi pun warna merah.. 
test drive di rumah. Mini copper Thaqif
Senang sikit bila letak dalam walker, baru la dia tak menangis nak suruh angkat jer.. 
Wassalam..

Post a comment

12 Comments

  1. heheh..semua nak masuk dalam mulut dia XD

    ReplyDelete
  2. Ni mummy yg pilih atau Thaqif yg pilih? Nampak mcm taste mummy jer. Atau daddy yg pilih?😁

    ReplyDelete
  3. @Mozail Helmy Barkawi haha.. tuan.. malu la saye tuan komen kat blog nie..

    ReplyDelete
  4. best lah Thaqif ada Mini Cooper baru hehe...

    ReplyDelete
  5. lapik kaki tu utk xbg bb jln ke fiza?

    ReplyDelete
  6. semua masuk mulut...eee geram nau tgok budak ni.....

    ReplyDelete
  7. wah baby Thaqif dah ada mini copper..comel2 ^^

    ReplyDelete
  8. nak pilih walker pon rambang mata kan? hihi
    comel je baby Thaqif duduk dalam walker :)

    ReplyDelete
  9. aloo comelnya.. hehehe ehh mak pilih ke ..anak yang suka ..hahahaa comelnya

    ReplyDelete
  10. salam singgah sini fiza....comelnya..

    ReplyDelete
  11. betul tu kak fiza klau ad walker baby ni snng tpi peru jga pengawasan kan... suka sngt thaqif ya pilih memilih...

    ReplyDelete
  12. Wah macam2 jenis walker ada yer...

    ReplyDelete