Kemaskini bloglist...

Assalamualaikum.. 



Fiza rasa dah tiba masa untuk Fiza kemaskini semula bloglist yang dah serabut sangat.. Tujuan nye senang nak BW..  Jangan segan yer letak link blog korang kat kotak komen Fiza.. Bloglist yang ada selama nie pun Fiza akan kekalkan.. Rase bersalah bila blogger yang datang ke blog Fiza pastu Fiza tak terjah semula.. kadang-kadang lupe.. kalau masuk dalam bloglist baru la senang... 

Post a comment

20 Comments

  1. blog akak termasuk tak...hihihihi..

    ReplyDelete
  2. aaiii, sama pulak aktiviti kita ni petang ni... dari pukul 4 tadi, mama dok membloglist je.. hihi

    ReplyDelete
  3. blog ika agak2 layak tak ye masuk bloglist fiza? hewhew

    ika pun ada list fiza dalam bloglist...sebab rasa macam senang nak bw instead of kena scroll reading list huhu

    ReplyDelete
  4. salam. blog u dah ada dlm bloglist i. tq.

    ReplyDelete
  5. blog ejulz tersenarai x? hehe

    ReplyDelete
  6. Akak punye pun serabut gak,lum ada masa nk renew..hihi

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum..

    blog mselim3 termasuk x?

    mselim3

    pls: ziarah sini...

    ReplyDelete
  8. hehe selamat mengemas blog...hee:D

    ReplyDelete
  9. haa..bole la join skli..hehe..nk buh dlm list jgk la~~

    ReplyDelete
  10. nak menyibuk jugak boleh? hehe.

    ReplyDelete
  11. Sama lah. Saya pun tengah update bloglist. Sebab ramai blogger lama2 yang tak blogging dah. Dan tak masukkan blogger baru ^^

    Nie link blog saya..
    www.schajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Betul, qila pun dah update mine heheheh jgn risau, ada kak fiza huhuhuh <3

    ReplyDelete
  13. jgn lupa ltak blog cik nor yer..hihik

    ReplyDelete
  14. terima kasih kekalkan akak di bloglist fiza.. :D

    ReplyDelete
  15. Ni blog saya
    dzureendarwis.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  16. slmt ber update fiza.. hihi..

    ReplyDelete