Coconut Shake Rawang

Assalamualaikum.. dapat juga Fiza update entry tuk hari ini.. Siapa yang suke coconut shake? Fiza mmg suka sgt.. sekarang nie kat tempat tinggal Fiza ader gerai coconut shake nie.. gerai tersebut terletak di tepi jalan Rawang menuju ke Sg. Choh.. 
Gerai coconut shake
harga RM 3.00 
tapau bawa balik.. 
tak pernah lagi minum kat gerai tu..
p/s: Fiza rasa ketandusan idea nie.. huhu.. esok Fiza cuti satu hari lagi.. yahooo.... nak abehkan cuti tahun.. kne la ambil peringkat2...

Post a comment

21 Comments

  1. yg popular org dok citer kt klebang nu ha.. kt rawang pun ada juga ek..

    ReplyDelete
  2. Suka coconut shake. Dulu selalu makan kat klebang. Tapi sekarang dah jarang. Musim hujan ni makan ccnut shake, makin sejuk lahhh. Hehe

    ReplyDelete
  3. Yan pun suka kat coconut shake, cuba beli kat area kkb, situ pun sedap :)

    ReplyDelete
  4. coconot shake pantai klebang pernah try? huuu

    selamat bercuti ye fiza~~ :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi minum nie..mesti sedap kan

    ReplyDelete
  6. rasa 'terancam' nengok coconut shake. Kalau di KL ni lama dah tarik tangan hubby pi beli ni hehehe.

    ReplyDelete
  7. kt depan shell yer fiza?.. lilynn selalu beli putu bambu kat situ hihi

    ReplyDelete
  8. Sllu minum yang kat melaka ni..mmg sedap.tmbh buh aiskrim lebih..nyum2 :)

    ReplyDelete
  9. sdp nya coconut shake. sini tak da jual la. kalo ada pon xsedapp..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. minuman wajib beli nih kalau turun pasar . hihihi :D

    ReplyDelete
  12. sedap2.. ceh.... teringin plak nak merasa.. heheh

    ReplyDelete
  13. coconut shake..emm nyum2..hehe :)

    ReplyDelete
  14. sedapnya coconut shake.. dah lama tak minum, kat sini susah nak dapat.. masa akak belajar di terengganu dulu senang nak dapat..

    ReplyDelete
  15. mesti byk tpt fiza gi jln nih ... air kelapa mmg sedap .

    ReplyDelete
  16. sedapnyaaa coconut shake tu! nak cikit ley? :D

    ReplyDelete
  17. selalu blk melaka jea dpt rasa

    ReplyDelete