TopzMall x TinyTAN | TinyTAN Message Chocolate Ver.2 dijual secara Eksklusif buat BTS ARMY di Malaysia

Assalamualaikum. Eksited kita nak share dengan pembaca fizaizawa.com terutamanya buat BTS ARMY di Malaysia. Fiza memang peminat BTS, lagu-lagu dorang semua best seperti 'Fake Love', 'Mic Drop' 'Dynamite', 'Butter' eh banyak lagilah. Thaqif pun suka ikut lagu-lagu BTS nie, dah mama dia pun dalam kereta tak bukak lagu lain, mesti layan kpop baru bersemangat nak pergi kerja. Lagu baru BTS yang Fiza tahu sekarang nie duet Jung Kook (BTS) dengan Charlie Puth Left And Right.


TopzMall x TinyTAN | TinyTAN Message Chocolate Ver.2 dijual secara Eksklusif buat BTS ARMY di Malaysia | Jadi apa yang istimewa buat BTS Army kali nie? Korang kena dapatkan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 yang comel nie kat TopzMall. TinyTAN ialah watak animasi berdasarkan BTS dan dicipta oleh Big Hit Entertainment yang telah dilancarkan pada 13 Oktober 2019 melalui Barangan Rasmi Big Hit di Twitter sebagai sebahagian daripada barangan eksklusif BTS Pop-Up: House of BTS.


7 ahli BTS yang comel dan cute

Untuk kali ini, TopzMall berbesar hati untuk menjadi authorised reseller untuk "TinyTAN Message Chocolate Ver.2". Dianggotai oleh 7 ahli BTS iaitu RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V dan Jung Kook. Watak TinyTAN ini direka bentuk dengan personaliti berbeza yang muncul daripada persona ahli kumpulan, dengan alam naratif mereka sendiri yang membawa watak merentasi sempadan realiti dan imaginasi melalui `Magic Door'.

Dengan itu terlahirlah “TinyTAN Message Chocolate Ver.2” dengan mesej paling manis dan memberi galakkan kepada di dunia dengan pembungkusan yang hangat dan berwarna-warni. Nak tengok Fiza review TinyTAN Message Chocolate Ver.2? Jom!!!



Korang mesti tak sabar nak tengok kan. Ia didatangkan dengan full set yang mengandungi 4 kotak coklat mesej iaitu :

1) Dynamite (putih) - Menyampaikan pesan harapan dan kenyamanan
2) Purple Holiday (ungu) - Menyampaikan pesan penyembuhan
3) Wappen (hitam) - Menyampaikan pesan empati
4) Sweet Time (merah) - Menyampaikan pesan keberanian

Cooler bag pun dah comel


Nak cooler bag nie tak?

Sekotak “TinyTAN Message Chocolate Ver.2” disertakan dengan 8 coklat 100% cacao Belgium chocolates. Dalam produk ini terdapat 7 coklat yang dicetak dengan watak comel ahli kumpulan dan mesej ikhlas mereka (7 ayat rawak, jumlah 49 gaya), dan 1 coklat lain yang dicetak dengan logo TinyTAN.

Masing-masing mengandungi mesej tenaga positif daripada ahli kumpulan yang secara aktif disampaikan kepada dunia. Bukan itu sahaja, setiap kotak turut disertakan dengan pelekat 7 aksara, yang sesuai untuk mengumpul dan menagih penyokong kumpulan tersebut.


TopzMall x TinyTAN Message Chocolate Ver.2 - Exclusive Packages

Menarik dan comel sangat kan... korang boleh dapatkannya secara eksklusif di full set TinyTAN Message Chocolate Ver.2 yang mengandungi 4 kotak beserta satu (1) limited edition TinyTAN Cooler Bag. Cooler bag nie FOC yer tak dijual. Jadinya, nak dapatkan cooler beg boleh beli di sini TopzMall Full Set (4 boxes) of TinyTAN Message Chocolate Ver.2

Harga asal untuk satu set nie adalah RM520.00 / set tapi sekarang nie ada promosi, korang bolah dapatkan dengan harga diskaun RM499.00 / set sahaja.




Nak dapatkan 1 set pun boleh dengan harga asal RM 130 / box di sini TopzMall One (1) Box of TinyTAN Message Chocolate Ver.2. Tapi tak dapatlah cooler bag comel tu. 

Purple Holiday

Mesej - penyembuhan

Dynamite (putih)

Mesej - harapan dan kenyamanan

Sweet Time (merah)

Mesej - keberanian

Wappen (hitam)

Mesej - empati



Coklat dia memang sedap, pure coklat. Sesuai sangat dijadikan sebagai hadiah sebab mesej-mesej yang nak disampaikan dalam setiap kotak sesuai untuk situasi dan keadaan si penerima. Nak hadiahkan kat diri sendiri pun boleh. 

Mesti korang cakap sayang nak makan kan. Memang sangat!!! sebab terlalu comel untuk dimakan. 


Video unboxing.. korang kena tengok nie!!

 

Beli TinyTAN Message Chocolate Ver.2 dengan kod baucer

Jom dapatkan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 sebelum kehabisan stok.

Istimewa buat pembaca juga, gunakan kod baucar D50TTMC, korang dapat potongan harga RM 50 untuk pembelian satu set sahaja, sah sehingga 31 Oktober 2022. 

*Mengikut terma dan syarat.




Apakah TopzMall?



  • Platform e-dagang rentas sempadan Malaysia yang ditubuhkan pada Jun 2020Konsep Jenama: Hidup Sihat Bermula dengan Gaya Hidup Berkualiti
  • Pelanggan boleh menikmati membeli-belah dalam talian 24/7 dengan harga terendah
  • Mempromosikan tawaran eksklusif bulanan dan perasa serta tawaran istimewa untuk pembeli
  • Kempen jualan dua digit bulanan
  • Jalankan acara jerayawara dan kedai flash pop-up
  • Pesta pelancongan dan pakej pelancongan
  • Pelepasan gudang dalam talian dan jualan akhir tahun


Topz+ Subscription
  • Program kesetiaan langganan tahunan untuk pembeli TopzMall
  • Berikan diskaun dan tawaran istimewa yang tidak dapat diakses oleh pembeli biasa
  • Pakej eksklusif bulanan untuk ahli Topz+

TopzMall x TogaGo
  • TogaGo ialah platform tempahan pelancongan dalam talian sehenti di Malaysia
  • Menawarkan lebih daripada 1.4 juta penginapan di seluruh dunia, tempahan tiket kereta api China, pakej pelancongan dan tawaran eksklusif. 
  • Ahli Matta Fair, Tourism Malaysia, dan Malaysia Truly Asia
  • Menyediakan tawaran perjalanan bulanan termasuk hotel dan pakej pelancongan
  • Menawarkan tawaran perjalanan eksklusif melalui kempen TopzMall

TopzMall x Brand Owner

  • TopzMall menyediakan peniaga dengan bayaran subsidi RM10,000 untuk siri perancangan iklan pemasaran
  • Membantu melakukan publisiti percuma melalui platform media sosial
  • Bantu rakan kongsi perniagaan dan peniaga untuk mempromosikan jenama mereka kepada orang ramai

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jom sampaikan mesej paling manis dan paling menggembirakan di dunia dengan TinyTAN Message Chocolate kepada yang tersayang. Nak beli, just klik link yang Fiza lampirkan dalam posting kat atas yer.

Sebarang pertanyaan dan kerjasama, sila hubungi pegawai BD Team TopzMall yang bertanggungjawab:

Encik Nicholas Gan
Hubungi / WhatsApp: +60147352600
E-mel: nicholas.gan@topzmall.com

Untuk maklumat lanjut layari :

Official Website: https://topzmall.com/
Yippi Mini Program: @Topzmall
TikTok account:@TopzMallOfficial


#TopzMALL #TinyTAN #BTS #MessageChocolate #MALAYSIA #ARMY #TinyTANMessageChocolateVer2

Post a Comment

0 Comments