FOLLOW ME DELUXE GOLD ANTIBACTERIAL BODY WASH diperkaya dengan ekstrak tumbuhan semulajadi lebih wangi lebih segar

Assalamualaikum. Tak sabar nak share dengan korang body wash baru yang kita dah try. Siapa tak kenal brand Follow Me. Dari zaman kanak-kanak kita dah tengok iklan bedak Follow Me. Brand nie dah bertapak kat Malaysia sejak tahun 1964. Punyalah lama dari zaman mak-mak kita rupanya. Jom kita review FOLLOW ME DELUXE GOLD terbaharu.


FOLLOW ME DELUXE GOLD ANTIBACTERIAL BODY WASH diperkaya dengan ekstrak tumbuhan semulajadi lebih wangi lebih segar | Persekitaran kita sekarang nie memang boleh kata tak selamat dan terdedah kepada kuman dan bakteria setiap hari. Balik kerja sebelum peluk anak Fiza akan pastikan badan bersih dengan mandian FOLLOW ME. 

Cantik Media Kit yang Fiza dapat nie

Antibacterial body wash FOLLOW ME Deluxe Gold yang baharu dirumuskan dengan formulasi unggul yang memberikan 99.999% perlindungan kuman kepada keluarga kita dan juga diuji secara dermatologi, terbukti lembut pada kulit. Diperkaya dengan gold standard formula ekstrak tumbuhan semulajadi yang bantu meningkatkan perlindungan antibakteria dengan wangian yang mekar dan menyegarkan.

Diperkuatkan dengan 99.999% perlindungan kuman juga diuji secara dermatologi, terbukti lembut pada kulit, bebas paraben dan 0% triclosan.


Rangkaian terbaharu FOLLOW ME Natural Anti-Bacterial terdiri daripada :

FOLLOW ME Antibacterial Deep Cleansing (Charcoal)
FOLLOW ME Antibacterial Daily Detox (Tea Tree)

FOLLOW ME Antibacterial Daily Detox


FOLLOW ME Antibacterial Deep Cleansing


Join GA, korang akan dapat gift set 4 botol 
FOLLOW ME Natural Anti-Bacterial


Julat harga untuk satu botol 950ml berharga RM17.90 manakala untuk botol 220ml berharga RM6.00. 

Lepas mandi badan terasa wangi dan segar. Korang pun boleh try tau. Nak dapatkan secara percuma tak?

­čÜĘGiveaway Alert­čÜĘ

FOLLOW ME nak bagi gift kits kepada DUA followers Fiza yang bertuah. Cara dia senang. Korang perlu sertai Giveway mudah di Instagram @fiza_aizzawa

GA nie tamat pada 14 Ogos 2022. Cepat join mana tahu hadiah nie milik korang.
Semoga berjaya. 

#FollowMeMY
#FollowMeDeluxeGold
#FollowMeAntiBac
#FollowMeNatural 

Post a Comment

1 Comments