Koleksi T-shirt kartun Thaqif Khalaf

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak dan ianya ikhlas dari hati. Pemulis berniat untuk berkongsi pengalaman yang telah dilalui supaya ia dapat dikongsi bersama pembaca. Segala kos yang terlibat dalam penulisan adalah ditanggung oleh penulis sendiri.

Assalamualaikum. Hari ini Fiza nak kongsikan gambar t-shirt dengan orangnya sekali. Ini semua hasil belian di Shopee Malaysia. Harga di kedai lebih mahal daripada beli online. Jadi baik beli secara online sahaja. Masa pun jimat.

Fiza dah jumpa platform untuk mendapatkan t-shirt kanak-kanak dengan harga yang sangat berpatutan. Apa pun banyak yang dah sold out. Bila ada je saiz terus rembat risau sold out.

Sampai dalam tempoh sehari selepas pembelian

Cam & Leon

Kemain seronok dia menggayakan

Baby shark

Thaqif pakai warna merah

Super Wing

Didi and Friends

Robocar Poli

Baby Shark do do do 

Baju nak bawa ke nursery Thaqif dah pilih sendiri. Tapi kalau ikutkan dia nak pakai baju super wing. Obses sangat dengan super wing dia. Perangai Thaqif pula kalau di rumah memang tak mahu pakai baju. Tapi sekarang dia pula minta nak pakai baju. Selesai masalah mama.

Wassalam.

Post a comment

1 Comments

  1. comel-comel design t-shirt
    budak-budak memang suka lah pakai
    hehe

    ReplyDelete