Menikmati Korean Cuisine di Restoran Dubu-dubu, One Utama

Alkisahnya.. CNY baru-baru nie kami ke One Utama.. Dah lama tak ke OU sejak ada Jusco Rawang.. Rawang ke OU tak la jauh cume malas ke sana sebab jalan jem dan selalunya OU mmg sesak dengan orang.. kami keluar awal hari sabtu tu sebab risau jalan jem dan susah nak dapat parking.. Bila sampai dalam jam 1200, OU pun baru buka.. parking pun banyak lagi.. mudah la usaha mencari parking.. sebab perkara yang paling tak best bila nak keluar di shopping mall ialah sesi mencari parking.. mesti korang setuju kan?

persembahan CNY.

Mula-mula kami ke Dubu-dubu dulu.. nie semua Running Man punye pasal la.. duk tengok episod dorg yang masak2 tu.. tetiba selera laki bini nie nak makan makanan korea..  mana lagi kan.. paling dekat pun nak cari kat OU jela..

Encik suami

nak interframe jugak.. hehe

Garlic Bulgogi Beef Set

close up menu my hubby

Citron Tea

Tteokbokki Spicy Korean Ricecake ~ nie paling sedap

Cheese Bibimbap Set Beef

Close up ~ menu nie Fiza punye...

Lepas dah isi perut, kitorang buat aktiviti orang muda-muda dating.. hehe (cm dah tua sangat je bunyinye)... dulu2 kan kalau dating mesti pergi main boling.. tak pandai pun... kalau main dengan hubby Fiza tak pernah menang.. kami ambil 2 game.. lenguh jugak tangan sebab 2 bulan tak main boling...
bakat terpendam... 


Sebelum balik pekena ais krim dulu kat LOCO Gelato depan candylicious.. nyum2.. memang sedap.. satu bekas kecik nie harga RM 9.90.. rasa memang sedap.. Macam-macam perisa ais krim ada.. perisa Hello Kitty pun ada... pelik sungguh...



Cukup la cerita pasal dating kitorang.. hajatnye nak tengok wayang jugak tapi cerita pun tak de yang best.. kami balik rumah terus.. seronok sangat dating dengan hubby...  >_<

Post a comment

15 Comments

  1. banyaknya makan...hehehehe...nak rasa jugak apalah sedapnya makanan korea tu kan...aiskrim..sedapnya...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, adoyaiii sedapnya! sheila pun tengah mengidam makanan korea ni. hehehe. in shaa Allah ada masa nak singgah OU cari Dubu-dubu.. running man punya hal, jadi mengidam. perghh pasrah T___T

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi merasa mkanan korea nie..mcm nmpk sdp.kat cne tak ada le :D

    ReplyDelete
  4. waa sedapnya..bestnya² kalau dapat makan sekarang.

    ReplyDelete
  5. tekak masih belum terbuka lagi nak makan makanan korea fiza, btw, farah pun dah lama juga tak jejak ke ou ni.. hu hu hu...

    ReplyDelete
  6. ..bila anak2 minat Running Man secara kebetulan menagajak kita pon ikut sama, tapi pasal makanan Korea tu masih belum ada kesempatan nak sepraiskan anak2 makan kat sana..maybe suatu masa nanti. sedap eh?

    ReplyDelete
  7. salam dah lama x gi jln2 ke shopping complex di KL. Masa study kat UM dulu selalu gak lepak2 di Yaohan, Metrojaya, Sogo, Pertama, Hankyu Jaya, Batu Road Supermarket dll. Ada yg dah x wujud skrg. Alah, tu citer 20 thn lps. Kalau gi KL skrg boleh tercengang tgok perubahannya..

    ReplyDelete
  8. mcm mane agknye rase aiskrim hello kitty 2 ek.. hihi..

    ReplyDelete
  9. I would like to try Spicy Korean Ricecake one day. It looks so delicious cik Hafiza.. =)

    ReplyDelete
  10. waaaa.. seronoknya dpt dating.. hehe

    ReplyDelete
  11. Wah wah wahhh.. seronoknya dating dgn incik hubby eh. Jeles kita xde hubby lagi. kekeekeke,

    ReplyDelete
  12. bestnya dating kt dubu2.. hehe
    xpernah mkn lg kt restoran tu. makanan semua sedap2!

    ReplyDelete
  13. goyang gue tgk mknn korea ni. one day musti pergi lalu tepek juga di blog..haihh..
    BW & Follow sini =P

    ReplyDelete