Vits Noodles memperkenalkan VITS ITALIAN MI GORENG BOLOGNESE & AGLIO OLIO

Assalamualaikum. Penggemar mi segera, ada rasa baharu yang korang patut cuba. Alhamdulillah rezeki bila pihak Vits Noodle mengirimkan mi goreng baharu mereka iaitu Mi Goreng rasa baharu iaitu Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio. Citarasa Itali gitu. 


Vits Noodles memperkenalkan VITS ITALIAN MI GORENG BOLOGNESE & AGLIO OLIO | Sewaktu tempoh PKP lepas, Vit Makanan juga telah menyumbang sejumlah pakaian PPE untuk Covid Team Hospital Kuala Lumpur (HKL) dari hasil jualan salah satunya adalah Mi Goreng terbaharu ini. 

Vit Makanan juga memfokuskan kepada warga emas serta barisan hadapan “frontliners” dengan bantuan makanan, hasil jualan dari produk Vits Noodle didermakan terus kepada pembelian “Isolation gown” dan didermakan kepada pasukan gerakan Covid19 Hospital Kuala Lumpur.

VITS ITALIAN MI GORENG BOLOGNESE & AGLIO OLIO 

Mi Goreng Bolognese ini adalah hasil mi goreng yang diilhamkan oleh menu klasik Itali. Memperkenalkan mi goreng bolognese yang dibuat dari buah tomato segar minyak zaitun premium dan campuran kemangi asli menambah aura masakan Itali. Bebas dari bahan pengawet dan warna bukan asli. 


Vits Italian Mi goreng bolognese


Mi Goreng Aglio Olio Itali adalah hasil gabungan mi goreng dari menu klasik Itali. Memperkenalkan Aglio Olio goreng Vit yang terbuat dari minyak zaitun premium dan campuran ramuan dan rempah asli. 


Vits Italian Mi Goreng Aglio Olio Itali

Selain campuran ini, kami menyediakan campuran bawang putih, cabai dan daun pasli tambahan untuk menambah aura masakan Itali. bebas dari bahan pengawet dan warna bukan asli 


Untuk membeli pengguna boleh klik pautan di bawah dan semua sumbangan akan disalurkan ke Hospital Kuala Lumpur, Covid Team bagi membeli isolation gown.


Nak tahu rasa, kena la tunggu review seterusnya. 


Post a comment

5 Comments

  1. Wah boleh la try ni sebab tak pernah lagi try mee vits ni secara jujurnya. Teringin nak rasa yang aglio olio tu

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap mee vits ni, nak try cari kedua-dua flavor ni, terliur hi hi hi

    ReplyDelete
  3. Tak pernh try mee vits ni lagi

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap kan? Nanti nak cari jugaklah

    ReplyDelete
  5. menarik ni.. boleh try ni, lagi2 yang aglio olio tu

    ReplyDelete