Terima token penghargaan Dumex Dugro | Saya Mama Dugro, Jadilah Lebih Lagi

Assalamualaikum. Lama dah patutnya cerita pasal token penghargaan yang Fiza terima dari DUGRO nie. Tapi sebabkan banyak kerja posting yang perlu ikut dateline, makanya hari ini free sikit, baru boleh update. 



Terima token penghargaan Dumex Dugro | Saya Mama Dugro, Jadilah Lebih Lagi | Anak sulung Fiza memang minum susu Dugro sejak umur 2 tahun. Mula dengan Dugro Fruit & Veg. Sekarang umur 5 tahun dia dah tukar susu Dugro 3 Perisa Asli. Kalau tanya di sedap ke susu Dugro, memang dia akan cakap sedap.

Berbalik kepada token penghargaan yang Fiza terima, personalized gift box daripada Dumex Dugro yang mana di dalam kit tersebut mengandungi susu dugro, fresh flower, personalized notebook, dan beberapa barang aktiviti yang boleh dilakukan bersama anak-anak.

Personalized gift box Dugro

Unboxing dulu

Kad nama beserta 10 tugasan

Fresh Flower

Personalized Notebook

Perasaan bila dapat kit ini memang seronok sangat. Dalam box tersebut disediakan 10 aktiviti mudah yang Fiza perlu laksanakan dengan anak-anak. Antara 4 aktiviti sudah kami laksanakan adalah seperti

šŸŽØMewarna kertas warna sepanjang 2 meter
⚽️Bermain bola sepak di luar rumah
šŸ°Huwainaa membuat aksi dengan topeng arnab
šŸŽ­Bermain scene with Dinosaurs puppets.

Walaupun aktiviti ringkas, tapi anak-anak memang sangat seronok.

Antara barangan dan aktiviti yang disediakan dalam box tersebut

Bermain bola sepak di luar rumah

Bermain scene with Dinosaurs puppets

Mewarna kertas warna sepanjang 2 meter

Huwainaa membuat aksi dengan topeng arnab

Buang segala gadget dan televisyen. Pupuk perkembangan kreativiti anak-anak kerana setiap saat yang diluangkan bersama si manja adalah sangat bermakna. Fiza percaya dengan 10 aktiviti mudah yang diberikan ia dapat mengeratkan lagi hubungan antara kami bertiga.  Saksikan video unboxing gift box yang Fiza sediakan dengan anak-anak. 



Terima kasih buat Dugro kerana mengambil berat pada Fiza dan juga mama-mama di luar sana. Dumex Dugro sentiasa memahami bahawa mama-mana semua sentiasa menginginkan yang terbaik untuk si manja. Untuk info, layari https://www.dugro.com.my/

Post a comment

12 Comments

  1. Dumex dugro.memang bagus. un bgi anak2 susu ini. Terbaik. Ada coklat.juga

    ReplyDelete
  2. Susu Dugro pilihan anak² kak nina juga masa depa kecik. Sejak MakMak kita dulu jugak kannn... Jenama dipercayai

    ReplyDelete
  3. Wahh...sronok anak2 beraktiviti. Semoga sentiasa dan kuat sambil minum susu yang berkhasiat

    ReplyDelete
  4. Seronoknya tengok mama & anak-anak dugro ni...happy je

    ReplyDelete
  5. Huda pun dapat box ni, best sangat masa unboxing. Macam2 ada.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah fiza..:)

    ReplyDelete
  7. Nad pun terima.. Happy bebudk ni

    ReplyDelete
  8. Notebook tu best lah. Ada muka sendiri.

    ReplyDelete
  9. Susu dugro mmg serasi dgn faiz. Minum sampai umur 4 tahunn..

    ReplyDelete
  10. Anak marina pon minum susu dugro

    ReplyDelete
  11. seronoknyaaa. kalau ray pun excited!

    ReplyDelete