Eatzeely mudahkan wanita dan suri rumah untuk mendapatkan barangan runcit

Assalamualaikum. Hari ini bermula fasa PKPP yang mana kerajaan telah umumkan bahawa rakyat Malaysia telah dibenarkan untuk keluar rumah dan merentas negeri dengan syarat mematuhi norma baharu yang telah ditetapkan.

Dah tak risau sangat nak keluar beli barangan harian macam dulu-dulu. Apa yang penting kita amalkan gaya dan norma hidup baharu. Walaupun sekarang dah boleh pergi Mall, kedai runcit, Fiza lebih suka untuk shopping secara online. Bukan sahaja barangan keperluan peribadi, malah barangan runcit dan makanan pun sekarang ini boleh dibeli secara atas talian. 


Eatzeely mudahkan wanita dan suri rumah untuk mendapatkan barangan dapur | Eatzeely adalah Online F&B and groceries platform yang mana ia membantu peniaga dan pemilik menjual makanan mereka secara dalam talian dengan mudah. Platform yang sangat mudah untuk digunakan dan penghantaran juga cepat.

Barang sampai di pejabat

Pengalaman Fiza sendiri, barang yang dipesan akan terus ke depan pintu pejabat. Jadinya memang mereka akan hantar ikut alamat yang diberikan. 

E-shop Eatzeely terdiri daripada Halal Delights, SuperEZ – Klang Valley, SuperEZ – Johor Bahru, Baked Goods, Food Centres, Groceries, Ready-to-Heat, Neighbourhood Malls, Beverages dan juga Restaurant. 

Boleh kata semuanya ada, lengkap dan terdapat pelbagai pilihan makanan mentah dan juga sedia untuk dimakan. 

Pembelian di SuperEZ – Klang Valley

Nak beli bahan mentah, makanan siap masak, buah-buahan tempatan dan import semuanya di hujung jari. Tengok buah-buahan segar yang Fiza dapat, nak makan strawberry pun tidak perlu ke Cameron Highland tau. 

Buah-buahan tempatan

Strawberry pun ada



Tak perlu susah payah nak pergi kedai runcit dan mall bila nak dapatkan makanan dan barangan dapur


Buat colek buah memang sedap




Melalui Eatzeely, korang kini dapat mengakses lebih banyak pilihan kegemaran tempatan dengan mudah. Hanya satu pesanan untuk korang menikmati semua makanan Malaysia yang hebat, dan ia dihantar terus ke depan pintu rumah. 

Untuk tawaran masa terhad, dapatkan e-baucer bernilai RM20 dengan harga RM15 sahaja. 


E-baucar ini sah untuk pembelian yang dilakukan di https://eatzeely.com/only
*Tertakluk pada terma & syarat

Untuk info lanjut, layari https://eatzeely.com/


Pay Less Get More - EZDuit E-Voucher
Purchase EZDuit e-voucher today!


Post a comment

9 Comments

  1. Waaa bagusnye ada eatzeely ni..

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya muda ada platform macam ni, tak payah nk berkejar dari office nak beli barang runcit.

    ReplyDelete
  3. Wah geramnya tengok buah2 tu.. Nak usha la.. Segar2 tgk.. Sennag beli online

    ReplyDelete
  4. Kebetulan nak restock buah dekat rumah ni. Boleh lah try beli dkt sini.

    ReplyDelete
  5. Wah bagusnya...senang terus sampai umah. Buah-buahan pun segar

    ReplyDelete
  6. Apps ni sangat-sangat menarik.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. begitu mudah bila semuanya dihujung jari.. kita goyang kaki dah sampai.. heheheh

    ReplyDelete
  8. Mudahnya nak beli barang basah sekarang. Order online je

    ReplyDelete