Thai Green Curry Burger sedap dan kurang pedas

Assalamualaikum. Baru je makan burger Samurai dan Shogun hari tu. Semalam pergi Mc Donalds ingat nak repeat kali ketiga burger Samurai sebab sos teriyaki yang sedap tu. Waktu drive thru, ternampak pula burger baru. Alahai, wajib cuba nie. Sampai tak ingat samurai tu wujud lagi ke tak.


The Thai Green Curry Burger makes an aroi-matic return to satisfy your cravings for the flavours of Thailand! Now available with a NEW flavourful addition of Thai Green Curry Chicken Burger alongside with the Thai Green Curry Fish Burger you love, each delicious burger is topped with special Thai sauce and colourful mixed vegetables between a warm oblong bun! (korang translate sendiri yer)


Thai Green Curry Burger sedap dan kurang pedas | Macam biasa menu di Mc Donalds tak pernah menghampakan. Sebab itu Fiza suka makan mcD. Di samping sedap, ianya berdekatan dengan pejabat. Lunch je keluar drive tak sampai 5 minit sampai. 



Ada dua pilihan patty ayam atau ikan. Untuk pertama kali makan Fiza pilih ayam dulu. Esok-esok boleh pilih ikan pula. Burger tebal dan besar. Makan tengah hari sampai petang pun kenyang lagi. Satu set M harga RM15. 

Chicken Thai Green Curry Burger

Mayonis rasa green curry dan warna hijau

Fanta Strawberry cair di tengah jalan

Rasa dia memang sedap dan tak pedas
Jadinya kalau korang terliur boleh lah dapatkan di McD berhampiran yer. Sedap dan memang rasa nak repeat lagi.

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. Aduhhhh. Samurai hari tu puntak dapat rasa lagi. Terliur uiii huhu

    ReplyDelete
  2. McD memang jarang menghampakan. Dia punya burger boleh kata semua sedap2..

    ReplyDelete
  3. Rasanya dulu pernh keluar burger ni. Ada balik erk.. Rasanyaa.

    ReplyDelete
  4. Marsha pun dah cuba. Sos dia sedap & lain dari lain.

    ReplyDelete
  5. Alamak tak pedas ke? Marina makam ritu boleh tahan pedas jugak

    ReplyDelete
  6. Kinah yang ayam ni tak cuba lagi. Kinah try ikan aritu. Sedap jugak ada rasa tomyam cuma pedas sikit. Next time nak try ayam pulak la hehe

    ReplyDelete