PGMall platform e-Dagang No.1 Malaysia : Tawaran hebat dan kod diskaun sempena PGMall Birthday Sale

Membeli-belah secara online sudah menjadi trend masa kini. Mana taknya, hanya duduk depan komputer, guna smartphone pun dah boleh beli barang, tahu-tahu barang dah sampai depan rumah. Jimat masa, jimat minyak kenderaan dan jimat tenaga. Tapi kalau nak shopping online nie, paling penting yang setiap pembeli perlu tahu adalah kebolehkepercayaan. 

PG Mall Platform e-Dagang No.1 Malaysia yang telah ditubuhkan sejak tahun 2017 dengan konsep ConsuMerchant dan merupakan satu-satunya platform e-Dagang tempatan di Malaysia. Platform membeli belah tempatan PGMall kini mendapat nama di hati pembeli dan penjual di Malaysia. Bagi menarik lebih ramai pembeli untuk membeli-belah sambil berjimat, pelbagai diskaun hebat ditawarkan buat pembeli dengan penghantaran percuma. 

PGMall platform e-Dagang No.1 Malaysia

PGMall platform e-Dagang Malaysia : Tawaran hebat dan kod diskaun sempena PGMall Birthday Sale | PG Mall kini menduduki tempat 3 teratas dalam Iprice insight report dan menduduki ranking pertama dalam E-commerce Players di Malaysia. Ini membuktikan PGMall kini kian mendapat tempat di hati para pembeli dalam talian dan diyakini kebolehkepercayaannya.


Ranking pertama E-commerce Players di Malaysia

Tempat teratas 3 dalam Iprice insight report

Kenali PGMall 

PG Mall adalah platform membeli-belah dalam talian Malaysia, yang disokong oleh PG Group. PG Mall ditubuhkan adalah bertujuan untuk menghadirkan platform perniagaan yang boleh dipercayai untuk para peniaga dan mereka dapat mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka dari perspektif global. 

PG Mall’s trademark “ConsuMerchant”
Pembeli boleh mendapatkan pelbagai pilihan produk seperti Electronics, Fashion, Books, Home & Living, Food & Beverages, Sports & Leisure, Kids & Baby, Health & Beauty, Automotive sehinggalah ke E-Vouchers. 


Kembangkan perniagaan anda dengan PGMall 

Build Your Drop-shipping Business Empire with PG Mall

Produk jualan di PGMall juga meningkat setiap hari kerana di sini terdapat ruang buat peniaga dan penjual untuk menjual barangan mereka secara dalam talian. Ini memberi peluang kepada peniaga untuk mengembangkan perniagaan dalam pasaran terbuka. Bagi yang tidak tahu macam mana nak kembangkan perniagaan, inilah tempatnya. 




PG Mall Birthday Sale! 

Sempena PG Mall Birthday Sale! Fiza tidak akan lepaskan peluang untuk membeli belah barangan keperluan peribadi dan harian. Semuanya telah berada dalam cart, tunggu nak check out je. 


Apa istimewanya PG Mall Birthday Sale! 

Bermula 29 Jun hingga 5 Julai 2020, para pembeli akan menikmati Potongan 10% dengan min pembelian RM50. Terdapat juga Diskaun 15% dengan pembelian minimum RM100 

Terdapat juga Tawaran Super Killer serendah 0.99 sen. 


Penghantaran percuma 

Bagi pembeli baru dengan minimum perbelanjaan RM30 manakala bagi pembeli sedia ada, perbelanjaan minimum adalah RM60 

Kupon diskaun terhad turut menanti pembeli dan sementara stok masih ada. Jadinya korang perlu cepat. 




Lagi Tawaran Hebat PG Mall Birthday Sale! 

Kongsi pautan rujukan anda kepada rakan anda shop di PG Mall dan jadilah pemenangnya! 

Hadiah bagi top referral adalah berupa 
Harga pertama: 1g jongkong emas 
Hadiah ke-2: C-wallet bernilai RM100 
Hadiah ke-3: C-wallet bernilai RM50 

Terdapat juga tawaran FB Live setiap hari 
* Tonton dan jadilah pemenang untuk cabutan bertuah setiap hari 
* Hadiah emas 0.5g (bernilai RM200) 


https://pgmall.my/

Di sini juga korang akan mendapat Penjimatan Setiap Hari kerana setiap hari ada je promosi yang dapat membantu korang berjimat dalam perbelanjaan. Perkhidmatan penghantaran juga cepat dan boleh dipercayai. 

Kemudahan pemindahan perbankan dalam talian segera dari semua bank utama di Malaysia menjadikan suasana membeli belah kita dalam keadaan selamat. Jadinya dengan duduk dan berehat, pakej akan sampai kepada korang dengan selamat. 


Jadi jangan tunggu lagi. Dapatkan kesemua keistimewaan sempena PGMall Birthday Sale yang akan bermula dari 29 Jun sehingga 5 Julai 2020. Layari website dan laman sosial PGMall seperti di bawah: 

Website: www.pgmall.my 
Instagram: @pgmall.my

Post a comment

21 Comments

  1. ok tgu sale nanti kita berbelanja di pgmall

    ReplyDelete
  2. Banyak kelebihan. Boleh mula try.

    ReplyDelete
  3. Best birthday sale selalu banyaaaakkkkk sale yahuuu 🤩

    ReplyDelete
  4. Wah mama baca pun terasa teruja nak shopping kat pg mall

    ReplyDelete
  5. banyak diskaun yang kita boleh dapat

    ReplyDelete
  6. Bestnya.. macam-macam kelebihan ada kalau shopping kat sini kan..

    ReplyDelete
  7. Wah banyaknya promo kali ni. Boleh jimat banyak sambil berbelanja.

    ReplyDelete
  8. Banyak brg murh la masa birthday sale ni

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak shopping di pg mall nak nak time birthday sale nanti. Nak beli macam macam ni

    ReplyDelete
  10. Banyaknya tawaran dia. Boleh jimat byk ni.

    ReplyDelete
  11. Wahhh banyak pg mall tawarkan diskaun ya... Boleh shoppingla camni

    ReplyDelete
  12. Fiza dh beli apa kt pgmall tu hehe..tgh sales ni mcm2 terfikir nak membeli

    ReplyDelete
  13. Memang best membeli belah masa birthday sale, banyak promosi jadi ayuh kita menyoping

    ReplyDelete
  14. Macam2 offer dorang tawarkan.. Wahh

    ReplyDelete
  15. Jimat banyak ni.. Dh pernh membeli dekat pg mall

    ReplyDelete
  16. Makin meriah shopping mall online sekarang ni kan. Cuma ikut atas keselesaan kita je nak membeli dengan yang mana..

    ReplyDelete
  17. Wah best now ada banyak sales and deals online shopping

    ReplyDelete