Sushi Viral memang sedap dan halal

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu buat pembaca fizaizawa.com. Kalau ikutkan hari ini hari ke-7 kita beraya. Tapi suasana itu macam dah tak de. Lagipun semalam dah mula kerja, habis dah   mood raya tu. Tapi yang pasti raya kali ini memang tak meriah seperti selalu sebab tak boleh balik kampung. Huwaaaaaaa.. 


Sushi Viral memang sedap dan halal | Tetiba juga teringatkat sushi viral. Sebelum PKP sushi nie ada jual depan Sekolah Kebangsaan Bukit Rahman Putra. Harga pun ada yang RM 1 dan RM 1.50. Ada beza rasa tapi sushi dia besar sikit dan yang penting sedap. 



Rindunya nak makan sushi. Fiza memang peminat sushi, tapi yang mentah tak boleh masuk tekak. Beza dengan husband Fiza, yang mentah pun dia boleh makan. Memang tak cerewet.

Cepatlah habis Covid-19 nie, Amin.

Wassalam

Post a comment

7 Comments

  1. selamat hari raya sis! ya Allah murahnya 😭😭

    ReplyDelete
  2. done follow.. nice blog.. follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wak tak gheti makan benda2 gini.

    ReplyDelete
  4. Baru lepas makan sushi king
    Nampak yg ini pulak.huhy

    ReplyDelete
  5. Kalau seller tu buat delivery, lama dah ana order. Ana pun hantu sushi. Mentah ke tak semua ada bedal. Hehe

    ReplyDelete
  6. Samalah kita. Sushi yang mentah memang totally out.

    p/s : Selamat Hari Raya! :)

    ReplyDelete