Stay Safe Gift dari Shopee Malaysia dan dapatkan kod baucer untuk penjimatan

Assalamualaikum. Waktu PKP tempoh hari pihak Shopee Malaysia ada kirimkan hadiah kecil buat para Shopee Ambassador. Walaupun nampak tak seberapa tetapi memang waktu PKP ia sangat-sangat diperlukan pada waktu sekarang ini.


Stay Safe Gift dari Shopee Malaysia | Memang tak tahu pun sebab tahu-tahu je sampai kat rumah. Memang teruja juga sebab nak tahu hadiah apa kali ini. Sebelum nie dapat Christmas gift, dan kali ini Stay Safe Gift. 

Dalam envelope besar ada facemask 10 keping, hand sanitizer dan juga sekeping mask pack untuk muka. Syukur alhamdulillah. 





Di musim PKP memang kita betul-betul berada di rumah. Dan sekarang masuk Fasa 4 PKPB, masing-masing dah bergerak ke sana- ke sini untuk keluar bekerja. Saranan kerajaan jangan ambil remeh yer. Sentiasa amalkan jarak sosial 1 meter, menjaga tahap kebersihan optimum, pakai topeng muka jika tidak sihat dan paling penting duduk di rumah sekiranya tiada urusan penting.

Fiza juga murah hati untuk kongsikan baucer kod untuk pembaca yang suka membeli di Shopee. Caranya mudah sahaja.

1. Gunakan Link Shopee ini https://accesstra.de/000rrl000d4g
2. Masukkan barang dalam cart.
3. Masukkan code baucer SHOPEEAMBASSADOR atau AMBASSADOREC 
4. Teruskan dengan pembayaran.
5. Tungga barang sampai.

Terma dan syarat baucer di bawah.

Voucher Code 1
Applicable to New Users only
Voucher Code: SHOPEEAMBASSADOR
Voucher Value: RM7 OFF MIn Spend RM30
Validity: 5-May - 31-Dec
Can be used with purchases from All Sellers on Shopee

Voucher Code 2
Applicable to New Users and Existing Users
Voucher Code: AMBASSADOREC
Voucher Value: 10% Coins Cashback with Min Spend RM100, capped at 1,000 Shopee Coins
Validity: 5-May - 31-Dec
Can only be used with purchases from Official Stores (Shopee Mall) & Preferred Sellers on Shopee


Terima kasih Shopee Malaysia dan Happy Shopping semua.

Wassalam.

Post a comment

3 Comments

  1. Baru je balikn hadiah utk cg sekolah faiz dalam shopee.. hehe... Xpe bole simpan code ni

    ReplyDelete
  2. comel kannnn. terkejut ray bila tetiba ada parcel sampi. padahal xde beli atau order pape pun.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..


    Salam Blogwalking puasa.
    Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/
    http://iskandarx.blogspot.com/
    https://melayupress.wordpress.com/
    https://twitter.com/iskandarX

    ReplyDelete