Kupon Zalora daripada Astro

Assalamualaikum... lama jugak Fiza tinggal kan blog nie.. Fiza tak ke mana-mana cuti kali nie..rasa nak duduk rumah jer.. nak berjalan pun malas time cuti raya cina nie sbb tahu jalan nak ke utara jem.. jalan ke selatan jem.. jalan ke pantai timur pun jem.

Rindu sangat nak tengok blog.. off dari hari Khamis.. Kebetulan hari Khamis seharian meeting di opis.. nak update blog memang tak sempat.. dan hari Jumaat pulak Fiza meluangkan masa untuk berehat dan mengemas rumah.. Sabtu pulak dating satu hari.. hehe...  Hari nie baru la Fiza mula on blog semula..  

Dalam beberapa hari lepas, Fiza dah redeem kupon Zalora daripada pihak Astro sebanyak RM 50.00.. Fiza ambil beg tangan berharga RM49.00.. Nak pilih jumlah yang lain pun boleh tapi tambah lah duit sendiri.. Fiza hanya perlu bayar kos penghantaran RM5.00.. Dalam 2 hari barang pun sampai.. cepat betul..

Kupon beserta kod redeem

beg nie yang Fiza redeem kat Zalora...


sama la yang sampai pun.. warna biru turquoise

Thank you astro dan Zalora...

Fiza tahu blogger Sheila pun dapat jugak kupon nie.. Ramai lagi yang dapat.. korang yg dapat redeem ape pulak.. kongsi la dengan Fiza... 

Khamis lepas juga Fiza ke pasar malam Matang Pagar selepas pulang dari kerja.. sambil pusing-pusing beli barang basah boleh pulak berkenan dengan satu beg tangan nie... mmg tak da jenama tetapi Fiza rasa macam cantik sangat.. Tahu tak harga dia berapa? hehe.. RM 15 jer.. 

Warna pink.. harga pun murah..

Fiza kalau beli barang memang kurang pada jenama sebab Fiza nie mmg pengumpul beg tangan.. Kalau nak beli yang berjenama je memang tak mampu.. Sekali sekala tak apa.. tapi kalau selalu  bankrap akak dibuatnye..  Asal cantik dan nampak kukuh memang Fiza rembat terus.. hehe..

p/s: Esok dah kerja.. cuti rasa kejap je.. huhu... hari nie Fiza akan online sampai lebam sebab dah lama tak jenguk blog kawan-kawan..  selamat berhari minggu buat korang semua...  have a nice WEEKEND.....>_<


Post a comment

7 Comments

  1. cik akak singgah rembat sandal 3 pasaang...
    jam tangan satu...hihi...untung...suka tengok..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti CNY...Sama lah macam bunda...suka beli beg tangan...tak kiralah jenama ke tidak ke, janji berkenan...beli jer..

    ReplyDelete
  3. tgk cantik2 la fiza.. nina teringin gak nk beli tp takot. slmt bercuti

    ReplyDelete
  4. memang cantikla fiza..kita pun suka beg stail mcm tu

    ReplyDelete
  5. xpe fiza murah pun murah la. janji kita suka. Aima pun lebih kurang cam fiza tapi bukan bab mengumpul handbag la. Hehehe,

    ReplyDelete