Koleksi Keychain dan Fridge Magnet dari Menara KL | Hadiah Top Commentors

Assalamualaikum.. Hari nie Fiza mula bekerja lepas bercuti satu hari semalam.. Saje ambil cuti memandangkan bos ke Penang.. Bos pun suruh cuti, ape lagi.. cuti je la..

Duduk rumah semalam, semua cerita korea Fiza layan, dari pagi sampai ke malam.. Layan pula cerita Ugly Alert.. best la cerita tu yang mengisahkan cerita adik beradik tiri.. baru layan semalam, sambungannya malam nie... Memang kene tengok la jawabnye.. 

Kesian pulak kat En. Hubby sebab balik kerja tv dikonker oleh Pn. Wiffy nye.. tapi kalau ada perlawanan bola sepak, Fiza akan mengalah, online kat Astro on the Go jer...

Panjang pulak mukaddimah.. berbalik kepada perkara tajuk, Fiza dah terima hadiah untuk top commentor blog kak Zarena untuk 3 bulan berturut-turut.. hehe.. kak Ena bagi tahu Fiza dah konker semua..  hehe

November 2013 ~ Key chain rabbit

Disember 2013 ~ FM Menara KL

Januari 2014 ~ Key Chain Menara KL

Terima kasih kak.. bertambah koleksi Fiza untuk bulan Februari nie.. semua cantik dan comel.. Di penghujung bulan nanti Fiza akan updatekan semua koleksi FM dan keychain sepanjang bulan Februari.. Tunggu yer... >_<

Post a comment

10 Comments

  1. Alhamdulillah rezeki, tahniah Fiza... akak tumpang happy untuk Fiza...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. murah rezeki kamu. bestnya dapat hadiah yang comel-comel ni.. kita pun suka tengok ~~~

    ReplyDelete
  3. coeml2..tahniah rezki fiza buat tambah koleksi kan

    ReplyDelete
  4. tahniah fiza..dapat hadiah y cute miut

    ReplyDelete
  5. tahniah wah..konker habis ye fiza...hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... comelnya keychain.. Tahniah.. =)

    ReplyDelete