Desktop Wallpaper

Assalamualaikum.. semalam sempat Fiza join segmen Giveaway Birthday Azhafizah.. last minit participate.. pagi tadi blogger Fiza dah hantar wallpaper tu.. terima kasih Fiza atas wallpaper yang cantik... Kebetulan pula nama panggilan kami sama.. >_<


Story lain pulak.. petang tadi Fiza pergi main archery.. buat pertama kali nak menjinakkan diri.. selama nie tengok bos main je.. kali nie try pula.. seronok sebab ada sukan yang Fiza boleh buat pada hari minggu... Sekarang nie menderita pulak lenguk tangan.. huhu.. tapi memang enjoy.. nanti Fiza akan updatekan dalam blog Fiza...

p/s: Archery akan dijadikan aktiviti mengisi masa lapang di hari minggu.. >_< In Shaa Allah...

Post a comment

5 Comments

  1. tahniah Fiza. Cikgu Faiz pon dapat :)

    ReplyDelete
  2. tahniah fiza.. cepatkan dh dpt

    ReplyDelete
  3. boleh simpan leklok nanti sepanjang tahun ni :) thanks again joined :)

    ReplyDelete
  4. Wah,,sama lah akak dpt jugak.cantik kan.

    ReplyDelete
  5. nama pendek pon sama "FIZA" .. hheheh.. archery ? zara xpena tryy.. ada kat mall sni tp zara xpena main archery tuu..

    ReplyDelete