Kek dan Nasi Beriani Kambing

Assalamualaikum... Last week kami buat sambut besday boy dan besday girl bulan Januari di opis.. Untuk Hanis Marketing dan Black (Azrul) Lojistik.. Hepi besday buat korang berdua.. semoga panjang umur dan dipermudahkan rezeki.. dua-dua masing single tapi dah berpunya... kot... hehe.. 
Hanis dan Black
Simple jer.. tak de lilin tapi kek memang sedap...
Sempat la ambil gambar dorg nie... 
Hidangan paling best.. Nasi Beriani Kambing... 
Pejam celik dah bulan Februari. semalam adik Fiza hantar whatapp tanya tema baju raya tahun nie nak warna aper.. mak aih cepat betul perancangan nye... nanti la pikir.. raya pun lambat lagi.. memang tak pikir lagi nak warna apa.. 
Oklah.. buat masa nie nak buat kerja dulu.. nanti sambung jenguk blog lagi yer.. bye.. >_< 

Post a comment

17 Comments

  1. beriyani kambing tu yang tak menahan tu...he he he...

    ReplyDelete
  2. emm sedapnya nengok nasi beriani tu lapor terus :D

    ReplyDelete
  3. salam. happy birthday buat mereka bedua :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir untuk mereka berdua ^_^

    kek terliur tengok

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. nampak sedap je kek tu..
    itu baru nampak, belum rasa lagi.. untunglah cik hafiza oi... >.<

    ReplyDelete
  6. erkk..lama tak pekena nasi briani..
    dah boleh dah kan kalau nk buat bju raya..

    ReplyDelete
  7. nampak sedap la beriyani kambing tue fiza.. kek tue telah2 la.. =D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum fiza, wahh sedapnya kek dengan nasi beriani tu. alahhh terliur pula kita. hehehhee

    ReplyDelete
  9. Happy birthday untuk mereka :)sedapnye kek!

    ReplyDelete
  10. Happy birthday untuk mereka :)sedapnye kek!

    ReplyDelete
  11. tgk kek pun nampak sedap! yummy!!

    ReplyDelete
  12. kek tu memaang sedap. tapi kambing... sedap gak kot kan =)

    ReplyDelete