Tak hilang...

Assalamulaikum.. 
Mula-mula sekali Fiza nak mohon maaf sbb tak sempat lagi nak BW kat blog kawan2 sume.. tapi Fiza tetap terharu sbb korg sume tetap dtg jenguk blog Fiza nie.. nnt petang2 skit lepas dah reda ngn kje, Fiza akan update cerita2 minggu lepas yg tak habis lagi dan story weekend baru-baru nie.. Tggu yer.

Post a comment

15 Comments

  1. tak apa dulukan yang mana patut didahulukan... ^_^

    ReplyDelete
  2. mcm bnyak jer cerita ni..
    update slow2 jer..
    kang x terkejar plak nk baca.
    hehe

    ReplyDelete
  3. fiza selesaikan dulu tugas hakiki..

    ReplyDelete
  4. tak pe..cik akak pun baru nak mai sini...sebab cik akak demam..tu yang tak mengizinkan sangat nak BW..

    ReplyDelete
  5. hai akak! :) takpe akak,akak buat la dulu keje akak tu,hihi... saya pun bulan oktober ni tak update banyak entry pun,hehe :)

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan semuanya.. all the best ye :)

    ReplyDelete
  7. hai fiza..zara pun baru dpt singgah..cibukla fiza..hehehe..tak pe2 pelan2 je..=D

    ReplyDelete
  8. mama pun bz fiza.. hihi, ni ada masa sikit boleh lah blogwalking jap..

    ReplyDelete
  9. ok..tunggu dengan sabar =) utamakan yg pnting dahulu..

    ReplyDelete