Nivea Peel Off Mask | Beauty Review

Assalamualaikum.. korg sume sihat? Fiza dah 2 minggu batuk2.. pastu demam kejap2.. tapi kuatkan jugak semangat.. harap korg sume sihat2.. Fiza terpaksa MC hari nie.. bukan sbb g ngk firework pastu terus demam, tp mmg dah demam.. siap batuk2 tak boleh berhenti.. gambar firework smlm Fiza akan upload.. fiza ader hutang gambar underwater kat Sabah dan gambar firework.. In Syaa Allah Fiza akan cube kongsikan dengan kwn2..

Lagi satu sbb masalah yang datang kat Fiza sekarang nie jerawat kat pipi.. tak suke...tak suke.. pastu mesti ada parut.. dah tua-tua cm nie baru la nk tumbuh jerawat.. mesti tak jaga muka kan.. tu la Fiza suka ambil ringan.. sekarang nie dah ader parut.. Fiza tak tahu nk ilangkan cm mn.. Fiza pergi Watson cari barang2 tuk licinkan balik kulit muka nie.. Fiza terjumpa produk yang tampal2 kat muka.. Peel off mask Nivea untuk kelembapan kulit muka.. kebetulan buy 1 free 1.. RM 5.90.. murah kot.. yg lain sume 1 keping RM5.00++..


Saja nak try.. mmg best rupenye peel off mask nie.. masa letak kat muka sejuk jer.. biar 20 minit, pastu boleh tarik, mmg elok je bentuk topeng muka kita.. Kelebihan peel off mask nia antaranya dapat menghilangkan kotoran kat wajah, mengecilkan pori2 disamping dapat menegangkan kulit muka.. Fiza bukan promote product nie tau.. just nk share jer.. tp x de pulak pasal ilang parut kn.. tak pela.. korang kne jaga kulit muka tau.. 


p/s: Fiza suke tengok kulit artis2 korea.. mmg cantik dan licin... 

Post a comment

11 Comments

  1. dah lama akak tak pakai masker.. ada sesetengah artis korea buat plastic surgery juga kan..

    ReplyDelete
  2. zara pun kdg2 tumbuh gak...geram je...mask harusla pakai..zara selalu amalkn..nanti nak try tngok mask ni plk...=D

    ReplyDelete
  3. rajin jga muka untk suami =) ngk tu ape??

    ReplyDelete
  4. Sya sllu buat cra kedekut fiza..pakai putih telur je..sapu kat muka..hehe..pas ni leh la try mask yg fiza rekemen kan plak..:D

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak pakai masker..biasa saya pakai masker telur je..mujarab jgk untuk menegangkan dan memutihkan wajah.. lembaga hitam pun tercabut jugak..

    ReplyDelete
  6. kalo zizie, suka guna black mask dulu, baru guna white mask... hehe..

    ReplyDelete
  7. wahh best ye mask ni..nanti boleh try ;)

    ReplyDelete
  8. Nad pun suka pakai. tapi jenama lain la :)

    ReplyDelete
  9. belum pernah try lagi peel off mask ni.. nanti nak cuba lah :)

    ReplyDelete
  10. fiza kan ada esp shaklee kan
    buat buat sebagai masker muka

    ambil 1 sudu esp
    ambil 1 sudu yogurt plain
    campurkan pastu sapu pd muka
    bkn jerawat jea hilang
    muka pun jd glowing tau

    ReplyDelete