Pengalaman menginap di Hotel Naza Talyya, Pulau Pinang

Assalamualaikum..memandangkan ada masa nie, Fiza nk update story weekend baru2 nie.. Mggu lepas Fiza ke utara tanah air kerana ada sedikit urusan peribadi bersama rakan belajar di PALAPES UM dulu (kawan Fiza dan Mr. Hubby).. Destinasi kami nak ke Sg. Petani.. tapi disebabkan bertolak petang, kami ambil peluang untuk menginap di Penang dulu.
Menginap di Hotel Naza Talyya

cantik dan kemas

view mengadap pantai..

Breakfast disediakan...

mmg sedap...

Perjalanan diteruskan pada hari kedua, kebetulan di tepi jalan terdapat Cocoa Boutique, tempat penghasilan coklat dan jugak butik coklat. Kat dlm butik tu tak boleh bergambar, so bergambar kat luar je la..



Cerita nie tak habis kat sini je tau.. tunggu sambungan yer..Selamat berhujung minggu semua dan selamat bercuti.. terima kasih sbb sudi baca.. >_< 

Post a comment

10 Comments

  1. Assalammualaikum..singgah pg fiza..sabar jela mlayan karenah kawan cmtu..best2 nk brjln trus jd x best..

    ReplyDelete
  2. sabar je lah dengan orang macam ni..amboi dah macam pegi honeymoon dah..hehehe :)

    ReplyDelete
  3. ish huduh benar perangai. dah la pentingkan diri snri , jenis nak org ikut kepala dia ja .. susah ada kawan mcm ni . yg sonok jadi xsonok

    ReplyDelete
  4. waaaa... seronok.. jenjalan je keje.. hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... tu la kan.. kadang-kadang nak travel ni kene gi yang sama taste.. kalau tak memang spoil mood...

    ReplyDelete
  6. huhu. sabar la yee. cantikla hotel dia :)

    ReplyDelete
  7. sabar saja la bila jadi macam tu huhuhhu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum fiza. sabar ye. semua ni ada hikmahnya. happy holiday dear! jangan masam2 muka tauuu :)

    ReplyDelete