Susu Farm Fresh dah ada banyak jenis perisa dan rasa yang sedap

Assalamualaikum. Susu Farm Fresh dah ada banyak range susu dan rasa. Susu nie memang sedap diminum kat mana-mana pun. Tiada bau dan fresh je kalau minum. Nak review susu Farm Fresh pun, semua orang dah tahu susu nie memang sedap.


Susu Farm Fresh dah ada banyak jenis perisa dan rasa yang sedap | Cuma nak share dan story, rezeki kami bila dapat Limited edition boxes of farm fresh products dari pihak Farm Fresh sendiri. Masa sampai kotak dia memang berat. Mana tak nya, dalam box tu ada 12 flavor untuk Fiza try.



Ada perisa :

Cafe Latte
Cafe Latte Tongkat Ali
Henry Jones Fresh Milk
Lactose-Free Fresh Milk
Fresh Milk
Kurma Milk
Soy Milk
Oat Milk
Almond Milk
Chocolate Milk
Banana Flavoured Milk
Yogurt Drink - Strawberry


Setiap design dan packaging kotak minuman susu Farm Fresh memang cantik dan menarik. Padan dengan rasa yang sedap. Nak minum sejuk pun best, kalau suhu bilik pun sedap. Favorite famili dan anak-anak sememangnya susu pisang dan susu chocolate. Strawberry yogurt pun not bad tau. 


Ini barulah susu segar, jom lah, hidup segar dengan Farm Fresh!! Boleh check out website dorang untuk info lanjut.

#TalkAboutFresh #Farmfreshmilkmalaysia #parentingblogger


Post a Comment

3 Comments

  1. Henry Jones tu tak cuba lagi. Harap rasa dan nama setanding

    ReplyDelete
  2. Suka latte dia..lain dari yang lain

    ReplyDelete
  3. sedapnya susu farm fresh..:)

    ReplyDelete