DD Mart Online Grocery Shopping kita boleh beli dan dapatkan buah-buahan import yang segar secara online

Assalamualaikum. Kalau bab beli barang online memang kepakaran Fiza sekarang. Sebenarnya kepakaran semua orang dah zaman sekarang ini kan. Mana tak nya semuanya di hujung jari. Sampaikan teringin nak makan buah-buahan import pun boleh order online je. 


DD Mart Online Grocery Shopping kita boleh beli dan dapatkan buah-buahan import yang segar secara onlineHari tu tiba-tiba je Thaqif minta nak makan buah blueberry. Sebabnya dia tengok dalam buku. Mama dia memang jenis tak boleh anak minta, tambah pula bab makanan. Memang akan cuba cari walau macam mana sekali pun. 

Fiza tahu ramai yang risau nak beli buah-buahan tambah pula secara online. Kita  risau tak fresh. Mesti nak cari dan belek sendiri. Tapi kalau beli di DD Mart, memang buah-buahannya fresh, cantik dan berkualiti lagi. Tak percaya, nanti Fiza tunjuk buah-buah yang Fiza dah dapatkan.


DD Mart, market yang menyediakan pelbagai makanan ruji, homemade, fresh produce, frozen seafoods, vegetarian food dan ramuan steambaot untuk semua makanan santai harian di rumah dengan cara yang paling mudah.

4 outlets:
Bandar Puteri, Puchong : https://waze.com/ul/hw2830q7z4
USJ, Subang : https://waze.com/ul/hw281re5sp
Kota Kemuning : https://waze.com/ul/hw281n3vx0
OUG Parklane : https://waze.com/ul/hw2833q8tm�

Mandarin orange


Alang-alang nak pesan, Fiza pesan terus buah-buahan import seperti Korea Kyoho Grapes, mandarin orange, Korea stawberry, African blueberry, white seedless grape dan black seedless grape. Bila sampai, memang ternyata buah-buahannya segar dan cantik. Pertama kali dapat rasa buah yang begini fresh sebab kalau beli di pasaraya pun belum tentu buahnya sebegini elok.

Korea strawberry

Korea Kyoho Grapes

African blueberry

White seedless grape

Black seedless grape




Nak dapatkan buah-buahan yang diimport sekarang tak susah pun. Semuanya boleh dipesan secara online di DD Mart.

- Penghantaran pada hari yang sama apabila membuat pesanan sebelum jam 2 petang.
- Bayaran penghantaran (Lembah Klang) RM7 per order
- Penghantaran percuma apabila membeli RM100 ke atas
- Kawasan liputan hanya di Lembah Klang


Untuk info lanjut layari :

Facebook: https://www.facebook.com/ddmart.co
Instagram: https://www.instagram.com/ddmart.my

DD Mart juga berada di Happy Fresh
- Coverage area: USJ, Subang Jaya, dan Puchong sahaja

#DDMart #ConnectingFarmToTable #FreshFruits 

Post a Comment

1 Comments

  1. Bestnya dapat buah segar secara online je.. Tak payah nak bersesak-sesak di pasaraya..

    ReplyDelete