Pantai Tok Bali destinasi wajib singgah kami bila pulang ke kampung

Assalamualaikum. Bila balik kampung mesti nak singgah makan angin kat Pantai Tok Bali. Pantai dia cantik. Kalau tak mandi pun kami akan buat BBQ atau kalau malas sangat bawa anak bagi main pasir je. 


Pantai Tok Bali destinasi wajib singgah kami bila pulang ke kampung | Macam biasa kami akan cari tempat yang kurang pengunjung. Baru selesa anak-anak nak main pasir. Kita pun dengan famili besar, nak lepak santai. Kalau ramai sangat pengunjung makin kurang privasi.


Simpan sini buat kenangan. Thaqif dan Huwainaa setiap tahun ada je gambar di Pantai Tok Bali. Mama pula selalu datang sini dari bebudak dua orang nie tak de lagi.

Baca lagi : Pengalaman Menginap di Tok Aman Bali Beach Resort


 

Malas nak story panjang. Cukup lah sampai sini. Gambar banyak tapi malas pula nak upload. Mood malas datang memang susah tapi selalu paksakan diri untuk update blog. Terima kasih korang yang sudi membaca.

Kalau nak baca entry Pantai Tok Bali lagi, search je kat carian SEARCH THIS BLOG. Keluar banyak cerita pasal Tok Bali nie.

Wassalam. 

Post a comment

2 Comments

  1. cantiknya ! rindu nak pergi pantai :/ hopefully dapat pergi dalam masa terdekat .

    ReplyDelete
  2. Saya pulak selalu singgah di Rhu 10

    ReplyDelete