KTM duke 200 bertemakan hello kitty

Assalamualaikum.. pertama sekali Fiza nak bagi tahu entry nie Fiza update gune phone Note Fiza.. Lappy dah masuk hospital semalam.. kne tggu seminggu tuk dibaiki.. mmg terkial2.. tak pernah update gune phone.. 

Update kali nie story pasal motosikal hubby.. Last week moto duke hubby dah bertukar wajah.. nak tahu wajah ape... hehe..

Gambar moto kami nie dah tersebar meluas di laman sosial fb.. terutama sekali di kelab KTM Duke.. pertama di Malaysia.. tak kurang yang memuji dan tak kurang juga yang mengutuk.. yang pasti mmg pada mata Fiza mmg comel sgt... 

p/s: bak kate bos Fiza.. biar org mengutuk..  ckp kat dia engko ado... hehe...

Post a comment

18 Comments

  1. comel la fiza..org yg mengutuk tu jeles la tu hihi

    ReplyDelete
  2. Comellah!!!! Wahhh.. bestnya!!!

    ReplyDelete
  3. cute nya letak kat moto. hihi

    ReplyDelete
  4. setail gilak kot . first time tengok ni . lawaaaaa !!! comel sangat !!

    ReplyDelete
  5. hahhaa... bagus bagus.. ada keyakinan! haha

    ReplyDelete
  6. Ahahahhahaha gila kentang ah :DDDD
    hello kitty!!!! hihihihihihihi
    lama dah tak tengok kitty :p

    :3 hihihih

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    wah.. bagi mselim3 ok.. hello kitty. Lain daripada yg lain.. kena buat kelainan baru best..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. wow.. comel tu fiza.. pedulikan je apa kata orang, mereka dengki la tu..

    ReplyDelete
  9. Kak idah suka... :D

    Tapi kalau husband k idah.. sure dia takkan naik nyer motor nie... dia tu tak suka pink.. :P

    ReplyDelete
  10. patut la mcm pernah tgk pic moto hello kitty ni dlm fb...rupanya husband sis punyer moto ye..hehe xpe hello kitty cute hape!! >.<

    ReplyDelete