Cash out 8share untuk kali pertama

Assalamualaikum.. untuk pertama kali Fiza dapat duit yang di bank in oleh 8share setelah 3 bulan join.. tak banyak cuma RM 67.00 sahaja. Lepas la bayar upah baju kurung moden Fiza untuk bulan nie.. hehe...
Bagi mereka yang tak pernah join lagi boleh klik link nie 8share.. mana tahu rezeki korang lebih banyak daripada Fiza.. senang dan mudah, hanya sharekan sahaja iklan mereka.. 
Daftar 8share..

Post a comment

18 Comments

  1. wah bestnya..kita blm boleh cash out lagi...tgh nak kumpul hehe..

    ReplyDelete
  2. dapat jugak tu fiza, rezeki .. hihi

    ReplyDelete
  3. macam best pulak 8share ni,heee....tahniah :)

    ReplyDelete
  4. weeeeeee.. best nya fiza. liya pnya baru brpa hengget ja

    ReplyDelete
  5. Amboi.. bestnya! 67 pun duit jugak tu.. ekekeke...

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum..tahniah yer..

    moga sukses selalu..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. sama la kita tapi kita punya lagi sikit hehhee..

    ReplyDelete
  8. Byk tu fiza,akak punya..alahai..sedih..

    ReplyDelete
  9. ika ni nuffnang pun tak habis explore....ahahaha
    so mungkin kalau betul2 ada kesempatan untuk join 8share baru ika belajar2 sikit...

    apa pun, tahniah fiza, tak banyak pun tetap rezeki kan :)

    ReplyDelete
  10. tahniah.. dah daftar dah 8share.. mmg sng nk kumpul duit utk cash out.. kejap je.. heheh

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. semoga terus murah rezeki fiza.. :D

    ReplyDelete
  12. tahniah yer fiza.. ada jugak baca pasal 8share ni dari blog pha is.. nnt nk try la :)

    ReplyDelete