Balik kampung

Assalamualaikum...
google image
Hari nie hari terakhir Fiza berblogging untuk tahun 2013.. In Shaa Allah tahun depan 2014 kita jumpe lagi yer.. Fiza akan bercuti panjang mulai esok sehingga la awal tahun baru 2014.. Baki cuti 3 hari pun dah diluluskan oleh bos Fiza.. Fiza akan pulang ke kampung famili mertua di Kelantan.. Jadi mmg tak dpt lah nak BW dan update blog.. 
google image
Hari nie kat opis Fiza cume kemas-kemas workstation Fiza jer.. Bila dtg tahun depan bersemangat la skit dengan suasana workstation baru.. Alhamdullillah juga azam tahun nie banyak yang tercapai cume azam untuk mendapatkan cahaya mata masih lagi belum tercapai... Fiza akan masukkan azam nie dalam tahun 2014 pula... Kawan-kawan semua doakan lah Fiza supaya dipermudahkan rezeki untuk cahaya mata tahun 2014.. Amin....
p/s : Nak siap2 gi mesyuarat dulu.. dah nak cuti pun still ada meeting... huhu... 
kene smile macam GD.... >_<

Post a comment

18 Comments

  1. wah bestnya fiza dapat cuti panjang...selamat bercuti ye..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dan selamat sampai ke kampung :)

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti ye fiza, :) jumpa lagi tahun 2014 nanti. insyaAllah

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti fiza..jumpa thn dpn :D

    ReplyDelete
  5. Selamat Tahun Baru :) Hehe awal sikit nak ucap

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti ye fiza. Akak tak dapek nak cuti ni, sibuk ngan sekolah anak (^_^)

    ReplyDelete
  7. amboi bestnyer dpt cuti lama..hihi apa pun doakan yg terbaik bt sis:)

    ReplyDelete
  8. Amboi lamonyo cuti hehehehe
    have fun kak fiza :D
    c ya next year cewah padahal lg berapa hari je huhu

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti dan semoga Fiza selamat smpai ke destinasi yang dituju...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti. In sha Allah, kalau ada rezeki pasti dpt baby nanti. bersabar ye.

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti fiza.. in shaa allah semoga dpt baby :)

    ReplyDelete
  12. Slmt bercuti fiza...wah gd..hehe..top..i punya ok..ngee..

    ReplyDelete