Sarapan pagi di Kafe Hipster HM Ali Teh Tarik Cafe

Assalamualaikum. Baru sahaja beroperasi di kawasan deretan kedai berhampiran Taman M Residence, Jalan Bandar Tasik Puteri dan terletak berdekatan dengan tempat tinggal kami. Bila masuk cafe korang pasti akan terpegun dengan dekorasi cafe yang sangat cantik dan kemas bertemakan cafe hipster serta moden.

HM Ali Teh Tarik Cafe, M Residence

Dekorasi yang selesa dan teratur

Perabot Berasaskan kayu pallet 

Thaqif pun tidak mahu duduk di baby chair, sebab ada sofa berbantal miow 

Menu nasi lemak pilihan Fiza  

Kalau tak cukup sudip dan senduk di rumah boleh ambil kat sini yer.. acah jer.. hehe

Kemain rancak Thaqif bersembang, faham ke Dedi.

Sempat breakfast dengan Thaqif dan dedi pagi ini.

Cafe dibuka seawal 7 pagi dan tutup jam 12 tengah malam. Selain breakfast, cafe ini turut menyediakan masakan panas dan juga masakan barat. Oleh sebab ia berdekatan dengan rumah kami, pasti kami akan singgah lagi. 
Wassalam.

Post a comment

4 Comments

  1. Sekarang byk pulak kedai2 ala hipster gunakan perabot dari kayu pallet ..kreatifnya diorang

    ReplyDelete
  2. Wah..kalau macam ni boleh sarapan kat luar hari2 la..kan??

    ReplyDelete
  3. keadaan skeliling mcm rasa dekat ruma pula, nmpk santai kan =)

    ReplyDelete