Hampir 3 bulan menyepi

Assalamualaikum.. 
kekok pulak rasenye nak menulis semula di blog..
 hampir 3 bulan Fiza tak menjenguk ke sini.. dan hari ini dengan ringan tangan, 
Fiza nak conteng-conteng semula kat sini... 
Sape cakap tak rindu kat blog.. 
Fiza rindu nak BW.. 
rindu nak tanya khabar kawan2..
 rindu nak bg komen.. 
 kalau ada yang ingat lagi kat Fiza, syukur alhamdullillah..
Banyak cerita kot yang Fiza simpan, 
nak tulis nanti bila ada kelapangan... 
Mood malas pun dah kurang rasanya.. 
Baby dalam pewut pun dah mula memahami yang mama dia nak menulis semula kat blog.. 
hehe..
Sudi-sudi la singgah blog Fiza semula yer..
Wassalam....


Post a comment

15 Comments

  1. welcome back fiza..cik nor miss u..:)

    ReplyDelete
  2. hye..welcome back dear..rajin-rajin la menulis lepas ni..^_^

    ReplyDelete
  3. Hai Fiza... Lama tul menyepi... rupa2nya ada baby dalam perut ye... Tahniah... :)
    Take care ya!

    ReplyDelete
  4. Welcome back Fiza... Memang lama betul Fiza hilang yer. Tahniah kerana bakal timang baby yer ^_^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza :)

    have a good day! ;)

    ReplyDelete
  6. Hi kak Fiza :)

    Glad you're back

    ReplyDelete
  7. welcome back kak fiza...rindu nak baca coretan kak fiza...

    ReplyDelete
  8. Welcome back kak Fiza. Amboii..lamenye menyepi. Huhu..ana rinduu kak fiza. Ekekeke..

    ReplyDelete
  9. Mstila ingt mna blh lupa hhee.

    ReplyDelete
  10. Salam singgah petang rabu Fiza...selamat kembali...rindui ni...hehe...

    ReplyDelete
  11. Awal2 ngandung hritu pun x lalu nk jenguk blog. Hehe

    ReplyDelete