Uniform sekolah SWAN, material kain susah kedut dengan Smart cutting style

Assalamualaikum. Tahun 2022 nie memang rezeki anak-anak Fiza dapat bersekolah dan bergaya dengan jenama SWAN. Bukan beg sekolah sahaja, baju sekolah pun. Huwainaa pun sama masuk tadika pakai beg swan. Sama macam mama dia dulu pakai beg sekolah swan juga sebab beg dia memang tahan lasak. 


Uniform sekolah SWAN, material kain susah kedut dengan Smart cutting style | Budak darjah 1 kalau pakai uniform sekolah faham-faham jela.. Pergi kemain handsome, balik sekolah faham-faham jela. Kita yang dewasa pun susah nak jaga baju putih nie, inikan pula budak2. Bila sekolah dah betul-betul buka, Fiza dapatkan lagi uniform sekolah Swan untuk Thaqif. 




Swan School uniform cantik terletak pada budak-budak sebab ia didatangkan dengan Smart cutting style malah ia mengurangkan kerja menggosok baju mak2. Material kain susah kedut, tidak panas dan kekal putih walaupun dah basuh banyak kali.

Korang kalau nak beli baju uniform sekolah anak, Fiza recommend sangat untuk dapatkan di Shopee Swan School Uniform -- > https://shope.ee/fkZFtInhI


Info lanjut di Swan Bag Malaysia

#swan #SwanSchooluniform #Schooluniform #swanforeveryone  #swanbacktoschool #space 

Post a Comment

2 Comments

  1. Jenama Swan dari dulu sehingga kini memang menepati citarasa pengguna. LeYa pun dulu school pakai jenama swan ni

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kongsi info tentang jenama swan.

    ReplyDelete