Snek Mamee Monster Biru rasa yang tidak boleh dibawa berbincang

Assalamualaikum. Pagi tadi sempat singgah 7E dan tak semena-mena terjumpa dengan Snek Mamee Monster Special Edition. Pernah tengok kat FB sebab ada yang posting pasal mamee monster bungkus biru nie. Tapi kalau tengok bungkusan warna biru terbayangkan snek ini mesti rasa sejuk dan berangin kan.


Snek Mamee Monster rasa yang tidak boleh dibawa berbincang | Disebabkan naluri nak makan dan rasa, maka dengan tanpa segan silu Fiza rembat snek biru ini dan bawa ke kaunter untuk bayar. Sampai pejabat nanti memang nak makan. 

Add caption
Korang tekalah apa rasa dia. Memang ada amaran Eat at your own risk. Pedas dia memang tak boleh bawa bincang. Makan sikit lepas tu memang tak sentuh dah. Korang yang suka makanan pedas boleh lah try snek ini.

Memang Fiza tak repeat dah. Tak mampu nak tahan pedas.

Wassalam.

Post a comment

4 Comments

  1. Haritu encik suami ada jugak beli. Dia kata pedas giler. X semena² jadi rezeki tong sampah. Fiza pulak memang x berani nak cuba. Huhu...

    ReplyDelete
  2. first time thu ni..thanks sharing..nak kna cr gak ni..:)

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam. Saya belum jumpa dan beli lagi mamee ni. Dok baca orang post, ramai yg takleh nak tahan jugak

    ReplyDelete
  4. patutnya rasa pedas kenala warna merah. Saya pun ingat warna biru tu rasa berangin. Sib baik Fiza share dulu

    ReplyDelete