Peminat Hello Kitty, wajib lawati Red Bow Cafe Sanrio Hello Kitty Town

Assalamualaikum. Minggu lepas kami ke Johor Bahru menghadiri kenduri kahwin dan dikesempatan itu juga kami sempat menghabiskan cuti hari minggu berkunjung je Red Bow Cafe yang terletak di Puteri Harbour, Johor Bahru.

Memang nak sangat pergi ke Hello Kitty Town nie. Bila jejakkan kaki di sini, memang terpukau dengan dekorasi yang sangat comel. Penuh semuanya bertemakan Hello Kitty.

Red Bow Cafe 

Kaunter pesanan makanan 

Bergambar la sikit kan..

Antara dekorasi meja makan 

Menu bertemakan Hello Kitty 

Dekorasi luar cafe

Bagi peminat Hello Kitty, Red Bow Cafe mesti korang lawati. Kalau ada anak perempuan mesti dorang lagi suka. Terasa comel sangat walaupun Fiza nie tak la muda lagi.

Wassalam.

Post a comment

4 Comments

  1. wow bagus ni untuk mereka yang minat helo kitty...

    ReplyDelete
  2. teringin nak pegi...
    insya'Allah one day...

    ReplyDelete
  3. cantikkk harga makanannya ok x?

    ReplyDelete
  4. Anak buah saya suka sangat Hello Kitty ni.

    ReplyDelete