Bawal Aidijuma di The Curve

Assalamualaikum.. bila habis berpantang, memang dah tak boleh duk diam kat rumah.. mesti nak pegi jalan2.. 

Memandangkan dah masuk kerja, mestilah nak la cari tudung baru, baju baru.. nak ambil semangat baru utkt bekerja.. Fiza ajak Mr. Hubby ke The Curve.. mujur dia nak sebab pantang di jalan tempat2 org ramai nie.. mmg dia tak suke.. tapi kali nie dia setuju..
Alhamdullillah..

Sampai The Curve kami ke butik Aidijuma.. banyak tudung dah abis.. ingat nak beli tudung purple blue paris.. rupenye kene pegi e-curve.. memang malas la nak ke situ pulak.. beli je la apa yg ada..





Thaqif tak nak duduk dalam stroller.. sabar jela..

Lepas tu kami ke Blossom Box Store.. tapi baru tahu nak masuk kene ambil nombor giliran.. punyalah ramai orang ke sini.. kalau ambil nombor pun kami pelanggan ke berapa ratus.. memang kecewa jugak la.. takpela.. Fiza akan cube beli online jer..

Butik Blossom Box Store

Dah lama kot tak jalan2 kat shopping complex.. selalu keluar pun pegi NSK dan TESCO.. itu pun sebab nak cari barang tuk memasak kat rumah..

Best je keluar jalan cam nie.. cume penat sikit sebab dulu urus diri sendiri je.. sekarang nie nak kene uruskan baby sekali.. tapi still best..

Post a comment

4 Comments

  1. Terbaek.. banyak pilihan.. semalam baru lepas photoshoot model tudung lulu fringi.. kawan promosi tudung tu kat sarawak..

    ReplyDelete
  2. pengalaman baru untuk seorang ibu kan fiza

    ReplyDelete
  3. Sronoknya bawa baby jenjln, muka beseri ja ibu baru ni hhehe

    ReplyDelete